• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.06.2023

07:00

MAFIJAŠKA SAČEKUŠA NA UGRINOVAČKOM PUTU! Lažni dostavljač hrane izrešetao Zemunca

društvene mreže

Vesti

MAFIJAŠKA SAČEKUŠA NA UGRINOVAČKOM PUTU! Lažni dostavljač hrane izrešetao Zemunca

Podeli vest

Milan J. (30) ubijen je juče oko 14.30 časova u klasičnoj mafijaškoj sačekuši ispred svoje kuće u zemunskom naselju Altina. Na njega je pucao napadač na motoru, prerušen u dostavljača hrane jedne poznate kurirske firme, a odmah posle zločina je pobegao!

Izvor iz istrage kaže da se ubistvo dogodilo na Ugrinovačkom putu, ispred Milanove kuće.

- Ubica je najverovatnije čekao u zasedi. Milan se dovezao do kuće svojim "mercedesom" i parkirao se, a napadač mu je tad prišao motorom i ispalio nekoliko rafala iz automatskog oružja u njega. Milan je pogođen u stomak i u grudi, a ubica je pobegao. Milanov mlađi brat, koji je čuo pucnjavu, istrčao je iz kuće i odvezao ga u zemunsku bolnicu, gde je ovaj preminuo - rekao je naš izvor.

Policija je u međuvremenu blokirala sve okolne ulice i preuzela snimke sa sigurnosnih kamera na kojima bi mogao da bude zabeležen trenutak napada.

Foto: Branko Pantelić

Mesto zločina

- Na mestu zločina pronađene su čaure, a Milanov "mercedes" je prebačen na veštačenje - kazao je naš izvor.

Bio problematičan

Inspektori su razgovarali sa Milanovim komšijama, koje su ispričale da je on ranije imao problema sa zakonom.

Foto: Branko Pantelić

Policija odvozi automobil ubijenog

- Milan jeste ranije bio problematičan, ali se u poslednje vreme smirio. Nama u komšiluku nikada nije pravio probleme. U kući ispred koje je ubijen živeo je sa majkom i mlađim bratom. Pričaju da je ranije bio u zatvoru zbog droge, ali ne znam da li je to tačno. Na znam kome se zamerio da taj neko pošalje plaćenog ubicu na njega - rekao je komšija.

Lažni dostavljač ubio i Perenčevića

Luka Perenčević, istaknuti navijač FK Rad, ubijen je 9. maja 2022. u boks klubu na Banjici, naočigled svojih prijatelja, ispred zgrade u kojoj je živeo. Luki je prišao ubica maskiran kao dostavljač jedne kurirske službe, sa kacigom na glavi, pa je izvukao pištolj iz torbe za dostavu hrane i bez oklevanja zapucao u njega. Lukino ime moglo se čuti na suđenju bandi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Mesara, gde su ga jedni pominjali kao saradnika ovog klana, dok je okrivljeni svedok Srđan Lalić kazao da su vođe bande planirale da ubiju Perenčevića i da preuzmu Radovu tribinu.

Foto: Shutterstock/printscreen

 

Drugi komšija dodaje da je u poslednjih mesec dana skoro svakodnevno viđao jednog dostavljača hrane kako se vozi po naselju.

- Zapao mi je za oko jer je mesec dana vozio po kraju motor bez tablica, bilo mi je sumnjivo to, ali nisam ni slutio da bi mogla biti reč o ubici. Svi smo u šoku, ne mogu da verujem da je Milan tako završio... - napominje naš sagovornik.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija