• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Ivančević

27.06.2023

15:20

BELIVUK REVOLTIRAN PREKINUO IZLAGANJE: Više nema poente, sve ću reću u završnoj reči!

Reuter Stefan Tomašević/ Tanjug

Vesti

BELIVUK REVOLTIRAN PREKINUO IZLAGANJE: Više nema poente, sve ću reću u završnoj reči!

Podeli vest

U nastavku suđenja organizovanoj kriminalnoj grupi, optuženoj za sedam svirepih ubistava i druga teška krivična dela, danas je Veljko Belivuk trebalo da nastavi pred Specijalnim sudom da iznosi primedbe na iskaze trojice okrivljenih saradnika. Međutim, on je od toga odustao.

- Neću danas da nastavljam sa primedbama, nema više poente kad mi niste dozvolili prošli put da završim sa svim što sam imao da kažem, To što mi je preostalo, navešću u svojoj završnoj reči - naveo je pomalo revoltirano prvooptuženi.

Potom je usledila polemika između zamenika tužioca Saše Ivanića i branilaca o tome da li su okrivljenima uskraćena prava na iznošenje odbrane u smislu razumnog trajanja, s obzirom da advokati smatraju da ne sme da bude ograničenja.

Aleksa Stošić je sledeći optuženi koji se javio za reč kako bi izneo primedbe na iskaze okrivljenih saradnika, Bojana Hrvatina, Srđana Lalića i Nikole Spasojevića. I on je, upoređujući njihove pojedine izjave, konstatovao da su u suprotnosti, aludirajući na to da su neistinite, "iako su date pod zakletvom."
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija