• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Jović

29.06.2023

14:22

Pijan i lud od ljubomore potegao je nož da joj unakazi lice!

V.J.

Vesti

Pijan i lud od ljubomore potegao je nož da joj unakazi lice!

Podeli vest

U ranim jutarnim satima, tačnije oko 5 sati Boranka G.J. stara pedeset osam godina izbodena je u objektu Samačkog smeštaja u Boru.

Prema nezvaničnim informacijama nju je nakon bračne rasprave ubodima nožem više puta u vrat posekao i u u grudi ubo suprug D.J.(59) koga je policija lišila slobode zbog krivičnog dela nasilje u porodici.Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu ,za Informer kažu u Policijskoj upravi Bor.

- Kako smo čuli svadjali su se tokom noći kada je on došao kući u pripitom stanju. Kako su zaista živeli ne znam ali ovde pričaju da je stalno napadao da ga je varala, pa i ova svađa je bila zbog njegove sumnje da je prevaren i zbog ljubomore. Unakazio je ali na sreću moglo je gore da se završi.

Foto: V.J.

 

 

Da li ima istine to samo oni znaju, kažu Borani koji ih poznaju ali nakon ovog incidenta o ovakvim stvarima ne žele da govore.

Izbodena G.J.(58) odmah je po dolasku ekipe Hitne medicinske pomoći prevezena u Opštu bolnicu u Boru gde su joj na sreću konstatovane lakše telesne povrede.-

- Žena je jutros primljena sa posekotinama i ubodnom ranom u grudima . Trenutno je stabilna i van životne opasnosti,kažu u Opštoj bolnici u Boru.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija