• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.06.2023

14:00

Masovni ubica ostaje iza rešetaka! Produžen pritvor Urošu B. iz Mladenovca

MUP Srbije, Informer

Vesti

Masovni ubica ostaje iza rešetaka! Produžen pritvor Urošu B. iz Mladenovca

Podeli vest

Viši sud u Smederevu produžio je danas za još 30 dana pritvor Urošu B. (21) iz Dubone, osumnjičenom da je 4. maja na teritoriji Smedereva i Mladenovca ubio devet i ranio 12 ljudi.

Pritvor mu je produžen zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne ponovi krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti, potvrđeno je iz tog suda.

Uroš B. je na saslušanju u tužilaštvu početkom maja priznao da je na tri lokacije automatskom puškom pucao na više osoba koje su se nalazile u grupi, "da bi zaplašio stanovništvo tih naseljenih mesta".

U kasnim večernjim satima i u toku noći on je hicima iz automatskog oružja usmrtio osam osoba, a 12 povredio. Od zadobijenih povreda je jedan mladić nedavno preminuo.

Prilikom bekstva sa mesta zločina, osumnjičeni je pretio ubistvom taksisti i tako ga prinudio da ga odveze do sela na teritoriji opštine Kragujevac, gde je i pronađen u objektu koji je u vlasništvu njegovog ujaka.

Posle hapšenja Uroša B., policija je u tom objektu i pored njegove porodične kuće pronašla veću količinu oružja i municije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija