• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

03.07.2023

18:00

Uhapšeni bokser: Oduvek sam voleo da se pobijem!

tv kcn

Vesti

Uhapšeni bokser: Oduvek sam voleo da se pobijem!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana poznatom bokseru Petru M. koji se sumnjiči da je 1. jula ispred ulaza na splav na Savskom keju pokušao da ubije jednog mladića, a drugom naneo lake povrede.

- Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je doneo rešenje kojim je prema okrivljenom P. M. odredio pritvor, a koji mu po tom rešenju može trajati najduže 30 dana. Pritvor je prema okrivljenom određen iz zakonskih razloga, odnosno jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je okrivljeni osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka - saopšteno je iz Višeg suda u Beogradu.

Foto: Reuters

 

Okrivljenom se na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju i izvršenje krivičnog dela laka telesna povreda.

- Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja - navodi se u saopštenju.

Bokser je prethodno u Višem javnom tužilaštvu odlučio da se brani ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Inače, šidski bokser je, gostujući pre četiri godine u jednoj emisiji na televiziji, otkrio da je završio Filozofski fakultet u Novom Sadu i master za Bezbednost u Beogradu.

Tom prilikom je naveo i zašto se opredelio za profesionalni boks.

- Trenirao sam košarku, karate, plivanje, vaterpolo i onda sam se opredelio za boks. Uvek sam voleo da se pobijem i bio sam onako malo živahan i hiperaktivan. Boks je pravi sport za to - rekao je tada kroz smeh Petar M., a prenosi Sremskomitrovački portal.

Tada je naveo da je čak bio i u reprezentaciji.

Raspon ruku čak 190 centimetara

- Posle punoletstva, počeo je ozbiljan takmičarski period i tada sam upao u reprezentaciju. Deset godina sam boksovao, odboksovao sam 120 amaterskih mečeva. Osvajao sam razne medalje. Bio sam višestruki šampion Vojvodine, šest puta vicešampion države - rekao je ranije bokser.

Istakao je i da ima raspon ruku 190 centimetara, te da je to prednost u njegovoj kategoriji.

- Velika su odricanja. Gotovo da nemate privatan život, nedeljno imam 10 treninga. Uveče su sparinzi, ali kada se uđe u ring idete samo na pobedu jer poraz nije opcija – rekao je tada on.

Ranije je govorio i o svojoj porodici. Otac i brat su mu advokati, a majka mu je zamenik javnog tužioca.

- Otac i brat su mi advokati, mama je zamenik javnog tužioca, a mene je oduvek privlačila istorija. Ipak je to učiteljica života, a mi istoričari na osnovu prošlosti gradimo budućnost - rekao je bokser ranije.

Podsetimo, oznati bokser i radnik obezbeđenja na jednom beogradskom splavu, brutalno je pretukao jednog gosta lokala i od tada je u bekstvu.

 - Žrtva ima prelom lobanje sa krvarenjem u mozgu - navedeno je u bolnici u kojoj se žrtva leči. Prema prvim informacijama, ovaj bahati pripadnik obezbeđenja, gostu je zadao teške telesne opasne po život. Do obračuna je došlo negde posle ponoći, a policija intenzivno traga za napadačem.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija