• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/novosti

04.07.2023

08:39

Tužilac traži doživotnu robiju! Za sedam dana izricanje presude za ubistvo na Glumčevom brdu u Barajevu

informer.rs

Vesti

Tužilac traži doživotnu robiju! Za sedam dana izricanje presude za ubistvo na Glumčevom brdu u Barajevu

Podeli vest

U Višem sudu u Beogradu tužilac je u zatvršnoj reči tražio da se Zoran Pavlović (52), osudi na doživotnu robiju, za ubistvo Snežane Simić (47) u naselju Glumčevo brdo u Barajevu

Zločin se odigrao 5. juna prošle godine u dvorištu kuće žrtve, a Snežanina komšinica koja je bila sveodok ubistva ispričala je da je žrtva u jednom trneutku povikala:"Jao ubi me!"

- Čula sam povik i videla kako je Snežana pala i Zorana kako kleči pored nje - izjavila je komšinica dok je drugi svedok dodao da je Zoran tada počeo sebe da ubada istim nožem i da mu ga je on izbio iz ruku.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Snežana ubijena u svom dvorištu

Inače na suđenju Zoran Pavlović se branio da se ne seća šta se desilo, jer je bio pijan, ali je veštak utvrdio da jeste imao smanjenu sposobnost da shvati delo, ali ne bitno. 
Obrazlažući svoj zahtev da optuženi bude osuđen na najtežu kaznu tužilac je objasnio da je Zoran naneo čak 26 rana nožem i da je Snežana trpela veliku bol dok nije iskrvarila na smrt.   
Pavlovićev branilac istakao je da Zoran ranije nije osuđivan i da nije bio sklon nasilju i kriminalu.

Podsetimo nakon zločina mediji su izveštavali da je Zoran ubio bivšu emotivnu partnerku Snežanu Simić zato što je umislio da se zaljubila u drugog muškarca.

Inače tada je Snežanin rođak za Informer potvrdio da je ona ostavila Zorana jer više nije mogla da trpi njegovu bolesnu ljubomoru.

- Pretio joj je, pa je počela da ga se plaši... Malo pre zločina, video sam Zorana kad je došao kod Snežane. Ona je tada pristala da porazgovaraju, ništa nije slutilo da će se dogoditi tragedija. Nešto kasnije video sam ga kako seda u auto i odlazi prema svojoj kući, koja je u istom naselju. Ja sam tada krenuo na posao i nisam video kad se Zoran vratio kod Snežane i ubio je... Ona, jadna, sigurno nije očekivala da će se Zoran vratiti kod nje s nožem, pošto sam čuo da je kosila travu kad ju je napao - ispričao je rođak.

Viši sud u Beogradu će kaznu Pavloviću  izreći 11. jula, a u slučaju da bude osuđen na najtežu kaznu Pavlović će biti deveti osuđenik koji je osuđen na doživotnu robiju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija