• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

04.07.2023

21:25

Otac kiselinom pokušao da otruje sina (2) pa sebe! Prevezeni u bolnicu, a evo u kakvom su stanju (FOTO)

D.K.

Vesti

Otac kiselinom pokušao da otruje sina (2) pa sebe! Prevezeni u bolnicu, a evo u kakvom su stanju (FOTO)

Podeli vest

Livada na Prisjanskom putu u Pirotu, poznata kao "vašarište", prošle noći je bila poprište nezapamćene tragedije.

Piroćanac M.J. i njegov dvogodišnji sin na ovom mestu otrovani su kiselinom i sa teškim povredama zbrinuti najpre u pirotskoj Opštoj bolnici, a zatim prebačeni u niški Univerzitetski klinički centar.

Danas na livadi nema nikakvih tragova koji bi svedočili o sinoćnjoj porodičnoj drami. Na tom mestu zatekli smi samo ovčara Jovana koji je kazao da o ovom događaju ne zna ništa ali da je "vašarište" postalo ozloglašeno mesto.

- Tu se noću skuplja svakakav svet. Evo možete da vidite da su tu palili gume – pričao je  Jovan pokazujući zgarište i spaljene žice. 

Foto: D.K.

Mesto gde su se otrovali otac i sin

O događaju koji je danas  potresao Srbiju  nije znao ništa.

- Jutros sam došao ovde, nisam video ništa neuobičajeno. Prvi put čujem od vas o tom trovanju – dodao je Jovan.

Pokušao da presudi detetu pa sebi

Reporter Informera obišao je i kuću u kojoj živi M.J. sa sinom, ali okupljeni rođaci nisu preterano bili raspoloženi za razgovor.

Pirotska policija radi na rasvetljavanju događaja, a prema nezvaničnim saznanjima Informera, sumnja se da je otac pokušao da otruje dete, a zatim da presudi i sebi.

Za sada nema informacija ni da li je bilo svedoka događaja niti se zna ko je pozvao Hitnu pomoć i policiju.

Rođaka: "Ne želim da pišete o ovome"

Novinari su se danas okupili ispred porodične kuće M.J. u Pirotu. Okupljeni rođaci kratko su rekli da su otac i sin u bolnici u Nišu. Međutim u jednom trenutku se pojavila izvesna rođaka, koja je okupljenim novinarima poručila da se nisu dobrodošli, da se raziđu i da ne pišu o tom slučaju.

Svesni, ali ugroženi

Iz Kliničkog centra u Nišu saopštili su da su i otac i sin u svesnom i stabilnom stanju.

 Pacijent M.J. hospitalizovan je u intenzivnoj nezi Klinike za endokrinologiju. Primljen je teškim korozivnim promenama jednjaka i želuca izazvanim ispijanjem sone kiseline. Urađene su sve dijagnostičke procedure i data je sva terapija po protokolu.Trenutno je stabilnih vitalnih parametara, svestan ali zbog stepena i vrsta povreda smatra se da je u životno ugrožavajućem stanju. Dvogodišnji pacijent je na intenzivnoj nezi Klinike za pedijatriju gde tim lekara konstantno prati njegovo stanje, Trenutno je stabilnih vitalnih parametara, dobio je kompletnu terapiju a zbog specifičnosti povreda – opekotina i korozivnih promena lica i ustiju,lekari će narednih dana odlučivati o daljem toku lečenja – saopštio je niški UKC.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija