• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

05.07.2023

14:17

Stravični detalji silovanja koze: Zapretio je, ako ga prekinu proći će isto kao nemoćna životinja!

printscreen

Vesti

Stravični detalji silovanja koze: Zapretio je, ako ga prekinu proći će isto kao nemoćna životinja!

Podeli vest

Slučaj silovanja koze, koji se dogodio prošle nedelje u selu Draževac kod Obrenovca, potresao je čitavu javnost u Srbiji. Međutim, iako su beogradski mediji preneli informaciju po kojoj su uhapšena dvojica muškaraca, i to vlasnik životinje i muškarac za koga se sumnja da je snimao čitav incident, to još uvek nije zvanično potvrđeno.

U međuvremenu, Informer je došao do nezvanične informacije po kojoj su juče, u policijsku stanicu u tom gradu, došli vlasnik koze i muškarac za koga se sumnja da je mobilnim telefonom snimio silovanje nemoćne životinje. 
Navodno, muškarac koji je snimio incident, rekao je policajcima da su on i njegov osumnjičeni drug došli kod vlasnika koze iz potpuno drugog razloga.

Pretio silovanjem

Manijak je zapretio da ga ne prekidaju jer će inače proći isto kao nemoćna životinja

 - Rekao je kako je osumnjičeni u stvari trebalo da kupi neku alatku od vlasnika životinje, ali da se nisu dogovorili oko cene. Međutim, kako je naglasio, vlasnik je tada ponudio osumnjičenom na prodaju svoju kozu i pitao ga da li je zainteresovan, a ovaj je navodno rekao da jeste - ispričao je on.

Foto: facebook

 

Kako kaže dobro obavešteni izvor Informera, tada je osumnjičeni, prema izjavi njegovog druga, rekao da je koza dobra, ali da ‚"mora da je proba‚"??
- Nakon toga je, kako je izjavio ovaj muškarac, osumnjičeni skinuo gaće i pred dvojicom drugova silovao kozu. Tada je, kako je rekao, od šoka uzeo mobilni telefon i snimio incident, ali ne da bi taj snimak zloupotrebio, već kako bi prijavio ceo slučaj - dodaje naš sagovornik.Sa druge strane, priča izvor Informera, vlasnik koze je imao sličnu priču kao prijatelj osumnjičenog.
- Kako je ispričao taj mladić, kada su se dogovorili oko cene za kozu, osumnjičeni je, ničim izazvan, prvo pomazio životinju, a zatim svukao gaće i počeo da je siluje. Dodao je da su mu tada rekli da prekine sa zlostavljanjem, ali da im je on zapretio da ga ostave na miru inače će proći isto kao nemoćna životinja - naglašava izvor iz istrage.

Podsetimo, stravičan snimak se pre nekoliko dana pojavio na društvenim mrežama i odmah je o svemu obaveštena policija. Kako se vidi na snimku, nastalom u Draževcu, muškarac je držao kozu za rogove i silovao je. Za to vreme njegov prijatelj, koji ga je snimao, bodrio ga je, navijao i smejao se dok je nemoćna životinja pokušavala da se odbrani. Inače, do snimka su prvi došli članovi pokreta "Levijatan". Predsednik ovog pokreta kazao je da je odmah objavio snimak na društvenim mrežama i da je o svemu obavestio policiju. 

Skinuo gaće i silovao kozu

Osumnjičeni skinuo gaće i pred dvojicom drugova silovao kozu

Inače, u Srbiji se silovanje životinja goni po članu 269. krivičnog zakonika - Ubijanje i zlostavljanje životinja, za šta je predviđena novčana ili zatvorska kazna. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija