• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.M.

06.07.2023

20:32

(FOTO) Stravično, nestalu Nou izneli u komadima, ljubavna svađa okončana tragedijom!

Informer

Vesti

(FOTO) Stravično, nestalu Nou izneli u komadima, ljubavna svađa okončana tragedijom!

Podeli vest

Stravičan zločin odigrao se u centru Beograda tačnije u Ulici Cara Lazara 11a, gde je policija u dvorišnom stanu pronašla raskomadano telo. Ispostaviće se da je to u stvari nestala transrodna devojka Noa Milivojev (18), za kojom se tragalo od 17. juna.

Ubistvo je otkriveno kada je policija u kupatilu dvorišnog stana "njenog dečka", pronašla crne kese, a u njima delove tela ženske osobe. Po roze kikicama odmah su posumnjali da je u pitanju Noa Milivojev transrodna devojka iz Kovilja čiji je nestanak prijavljen još 17. juna.

Prvi osumnjičeni bio je vlasnik stana u kome su pronađeni ostaci devojke muškarac D.O (33), koji je u početku negirao zločin, ali je pritisnut dokazima ubrzo sve priznao. 

Foto: informer.rs

 

 

Saznali smo od komšija iz zgrade D.O. da su se u noćnim satima u njegovom dvorišnom stanu u kome se desilo ubistvo, okupljali muškarci sumnjivog ponašanja i da su oni to prijavljivali policiji, koja je sumnjala na prostituciju.

Kako saznajemo nesrećna Noa je po svemu sudeći bila u vezi za ubicom i kod njega se zaputila iz porodičnog doma u Kovilju. Otišla je 17. juna i sa njom je porodica ubrzo izgubila svaki kontakt.

Foto: informer.rs

 

 

Sumnjajući na D.O. policija je s njim već obavila razgovor, ali je on sve negirao, govoreći da ne zna gde se zapravo nalazi Noa. Međutim pogled na crne kese u kupatilu bio je više nego dovoljan da policiji pobudi sumnju. Upali su u dvorišni stan i u kesama pronašli delove tela devojke, a prema roze kikicama koje je nestala Noa imala, utvrdili su stravičnu istinu. Ona je bila ubijena i raskomadana. Kako bi prikrio zločin ubica je neke delove tela pokušao da rastoči u kiselini.

Pritisnut dokazima osumnjičeni D.O. je u policiji priznao ubistvo i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Svađali se, ali ništa nije ukazivalo na stravičan zločin 

Komšinica iz zgrade kaže da je Noa živela sa njihovim komšijom D. O. i da se pre dve nedelje dogodila se velika svađa.

- Ona je živela sa njim. Pre dve nedelje su se svađali, više puta je dolazila policija, ona je vrištala na hodniku preteći da će porazbijati sve u stanu, ako joj ne dozvoli da uzme svoje stvari. On joj nije dozvolio. Nju više nismo viđali, samo njega. Primetili smo da je gotovo svakodnevno izbacivao neke stvari iz stana- rekla je komšinica.

Foto: informer.rs

 

 

Rođena kao dečak, započela novi život

Nesrećna Noa Milivojev (18) je bila rođen kao dečak i zvala se Đorđe, međutim odlučila se da promeni pol i započne novi život. Na žalost ljubavna avantura nju je dovela do D.O. i njegovog stana u Ulici Cara Lazara 11 a, gde je novi život tragično okončala.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija