• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/novosti

07.07.2023

09:05

Detalji porodičnog pokolja u Dobrom Polju kod Boljevca! Posvađali se zbog trudne snaje, a onda se odigrala krvava drama

V. Jović

Vesti

Detalji porodičnog pokolja u Dobrom Polju kod Boljevca! Posvađali se zbog trudne snaje, a onda se odigrala krvava drama

Podeli vest

Do tragedije u porodičnom domu u Dobrom Polju kod Boljevca došlo je najverovatnije posle svađe supružnika Zlatka (55) i Biljane (50) jer je muž oterao iz kuće trudnu devojku svog najstarijeg sina Denisa (25) sa čim se ona nije slagala

Meštani Dobrog Polja kažu da je cela porodica problematična i da je Zlatko bio nasilan i kad je trezan, a kada bi popio onda je bilo najbolje skloniti mu se sa puta. 

- I ranije su se svađali. Ko zna koliko puta je kod njih dolazila policija. Biljanu bi pretukao, a ona bi ga ostavila i odlazila kod svojih, ali bi onda popustila i vratila mu se. I eto šta bi. Sada je ubio ko psa, a onda je pucao u sebe. Denis je sve to video i razneo se bombom - priča meštanin Dobrog Polja i dodaje: 

- Priča se da je svađa počela jer je Zlatko oterao trudnu devojku koju je Denis doveo u kuću iz Zaječara. Denis je hteo da je vrati, ali je Zlatko urlao da ona može kod njih u kuću samo preko njega mrtvog. Navodno je Biljana držala stranu sinu i Zlatko je poludeo i zgrabio lovačku pušku i ubio je. Priča se da je onda pucao u sebe, a da je onda Denis koji je sve to gledao uzeo "kašikaru" i razneo se. Svašta se priča, ali niko ne može sa sigurnošću da kaže šta se desilo. Navodno su u kući ili u dvorištu bili i Zlatkova majka, Veselinka, i njihov najmlađi sin Bojan, ali stvarno ne znam da li je to tačno. Ako jeste oni najbolje znaju šta se desilo i kako. 

Foto: m.v.

Sin doveo trudnu snajku u kuću, a otac je oterao?!!

Inače u policiji kažu da će više detalja ove tragedije biti poznato nakon završene istrage i veštačenja koje je naložio tužilac.

Podsetimo porodična drama odigrala se u sredu popodne, a majka i sin su na mestu ostali mrtvi, dok je Zlatko sa teškim povredama transportovan u Univerzitetski klinički centar u Nišu gde je odmah operisan. On je prema nezvaničnim informacijama nakon operacije na intezivnoj nezi i lekari pokušavaju da mu spasu život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija