• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tv Pink

10.07.2023

11:33

"Poslednja modrica od tog dana traje još uvek" Jeziva ispovest žene koju je suprug silovao dva meseca, potom pretukao bebu

printscreen tv pink

Vesti

"Poslednja modrica od tog dana traje još uvek" Jeziva ispovest žene koju je suprug silovao dva meseca, potom pretukao bebu

Podeli vest

Na Zvezdari se 2. juna desilo nasilje u porodici kad je, kako se sumnja, V. M. (25) pretukao svoju bebu od pet meseci i silovao nevenčanu suprugu D. S. (26). Kako je ispričala žena, osumnjičeni ju je silovao dva meseca.

- Silovao me je svaki dan, dva meseca. Poslednja dva i po meseca je krenulo maltretiranje. Sve je bilo u redu, poslednja dva i po meseca se on promenio. Ne znam zašto se promenio. Ja sa njim živim od jula prošle godine. Znam ga tri godine. Ja nisam htela da imam odnose jer sam primetila da se on čudno ponaša - započela je svoju priču D. S. 

Navela je da njega to nije interesovalo i da su ga zanimale samo njegove potrebe. "Moja drugarica je 10 dana pre prijave saznala za to maltretiranje, a ja samo joj rekla da ne priča nikome. Kad sam joj rekla drugi put, zvala je moju sestru i sve je ispričala", kazala je. 

Napomenula je da nikad nije videla da tuče dete ali da je svaki put kad je došla od lekara ili iz prodavnice dete imalo modrice, histerisalo je i plakalo je. Kako je ispričala Maja Raković, predstavnik Biroa za trgovinu ljudima dete je već sa četiri meseca počelo da ima modrice. 

- Poslednja modrica od tog dana traje još uvek. Tu je lekarski izveštaj u kom se navodi da dete ima modrice i ogrebotine. Dete od četiri meseci ne može samo da se povredi - kazala je Maja Raković. Žrtva D. S. je istakla da je te noći kad je prijavila nasilje, maltretiranje počelo jer nije želela da spava sa njim. 

- On je krenuo sa tim i ja sam počela da plačem i probudila sam dete. On je tad ustao i rekao da ide da uspava dete i da će da se vrati da završi i da ne smem da ustanem. Vratio se, pritisnuo mu je grudi koš, nisam mogla da se pomeram, dve nedelje kasnije nisam mogla normalno da dišem od te povrede. Posle je zaspao, završio sa tim što je hteo. Sačekala sam jutro da budem sigurna da je otišao i pozvala sam policiju. Nisam smela da zovem te noći. On je sad u pritvoru - otkrila je D. S za TV Pink.

Rakovićeva je rekla da je D. želela da podigne svest o drugim ženama koje trpe nasilje i da pošalje poruku da ga niko ne trpi i ćuti.

- Ovo su teški trenuci, reč je o bebi koja je dobila modrice sa samo četiri-pet meseci - rekla je Raković. Ona ističe da istraživanja pokazuju da beba u tom uzrastu može da dobije niz povreda koje mogu ostaviti posledice.

Novinarka Jelena Dinčić je rekla da je sestra D. vaspitačica u vrtiću i da sam primetila da nešto nije u redu.

- Saznali smo šta se dogodilo i odmah rekli detetu da dođe kod nas. Kada bi svi pomogli svojim kolegama, komšijama i poznanicima, nepravde bi bilo mnogo manje - rekla je Dinčić.

Kako kaže, vikend pre toga videla je to dete koje je imalo posekotinu na vratu i male hematome. Ona dodaje da je pitala šta mu je, da se raspitivala. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija