• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Jović

10.07.2023

13:50

Jezivo nasilje kod Kladova: Davio oca i pretio njemu i majci će ih zaklati nožem!

Shuterstock

Vesti

Jezivo nasilje kod Kladova: Davio oca i pretio njemu i majci će ih zaklati nožem!

Podeli vest

Pripadnici policije u Kladovu, uhapsili su D. N. (50) iz okoline ovog grada zbog sumnje da je davio oca i poretio njemu i majci će ih zaklati nožem.

Kako smo saznali osumnjičeni nasilnik uhapšen je sinoć.

- On je uhapšen zbog sumnje da je nakon svađe sa roditeljima oca uhvatio za vrat  i počeo da ga guši. Tu nije stano već je oca udarao u glavu, a potom mu je držeći nož u rukama pretio da će ga zaklati. Jezive pretnje uputio je i majci koja je pokušavala da smiri situaciju - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Osumnjičeni je priveden u policijsku stanicu u Kladovu gde mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

U okviru tog vremena D. N.  će uz krivičnu prijavu  biti priveden OJT u Negotinu.

Policija mu je u skladu sa Zkonom  o sprečavanja nasilja  u porodici izrekla  dve hitne mere, privremeno udaljavanje iz stana i privremenu meru zabrane kontaktiranja i prilaska roditeljima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija