• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir/Serbialive

10.07.2023

22:26

Oglasio se pretučeni Srbin u Sutomoru: "Nos mi je polomljen, brada zašivena"

printscreen serbia live

Vesti

Oglasio se pretučeni Srbin u Sutomoru: "Nos mi je polomljen, brada zašivena"

Podeli vest

Muškarac iz Srbije V. M. oglasio se večeras i potvrdio da je pretučen u Sutomoru. Obelodanio je i da je zadobio teške telesne povrede!

Podsetimo, sinoć su na šetalištu u Sutomoru dvojica nasilnika, kako se navodi, iz čista mira napali mladića iz Srbije i pretukli ga. Posle prebijanja ubrzo su uhapšeni.

Napadnuti V. M. večeras se oglasio, a njegovu izjavu prenela je Instagram stranica Serbialive vesti.

- Pozdrav, tačne su informacije sa lica mesta, od očevidaca kako ste preneli. Napadnut sam sinoć na šetalištu u Sutomoru od strane dva, meni nepoznata, mlađa čoveka koji su bili vidno pod uticajem nekakvih stimulansa i očigledno agresivni. Video sam da se koškaju, kako međusobno, tako i sa prolaznicima nasumično. Videvši to, pokušao sam mirno da ih obiđem i nastavim svoju putanju (pritom nismo imali nikakvu verbalnu komunikaciju),. Međutim, osetio sam snažan udarac u predelu glave (sa leđa) i tada su počeli da udaraju jako i nekontrolisano, bez ikakvog razloga apsolutno, ničim izazvano zaista - naveo je napadnuti mladić i dodao.

- Nos je polomljen, brada mi je zašivena i imam hematome po celoj glavi, osećam se loše i zaista ne mogu da shvatim zašto je ovo učinjeno. Po prirodi nisam konfliktan, naprotiv. Konobari iz obližnjeg kafića su mi pomogli dok nije stigla pomoć. Očevidaca je bilo mnogo, a sve se desilo u špicu između 20 i 21 - čas naveo je muškarac iz Srbije.

Podsetmo, kako je navedeno na mrežama, nasilnici su bili besni jer su izbačeni iz nekog kafića, posle čega su pravili haos na ulici i pretukli državljanina Srbije.

On je prevezen kolima Hitne pomoći, a dva huligana su odmah uhapšena.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija