• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.07.2023

08:37

"Slepo mu je verovala,  a on je tukao i navukao na drogu" Majka Noe Milivojev očekuje doživotnu robiju za ubicu

Informer

Vesti

"Slepo mu je verovala, a on je tukao i navukao na drogu" Majka Noe Milivojev očekuje doživotnu robiju za ubicu

Podeli vest

Noa Milivojev (18) koja je ubijena u Beogradu, a njeno oskranvljeno telo pronađeno tri nedelje nako prijave njenog nestanka, danas će biti sahranjena u Kovilju. Majka ubijene Noe od bola ne može da dođe sebi, a ono što želi je da ubica njenog deteta bude maksimalno kažnjen.

Naime, kako smo ranije objavljivali, telo Noe Milivojev nađeno je pre pet dana u kući u samom centru Beograda.

Njen nestanak , a njen nestanak prijavljen je 17. juna, od kada joj je, prema rečima majke Bobe Milivojev, ugašen telefon. Tri nedelje kasnije pronađeno je njeno oskranvljeno telo, a istog dana uhapšen i osumnjičeni za njeno ubistvo Ognjen D. (33).

Foto: printskrin

 

Osumnjičeni je prilikom hapšenja priznao zločin ali se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branio ćutanjem.

Istragom je utvrđeno na koji način je ubio nesrežnu Nou, međutim još uvek nije utvrđen datum kada je izvršio jeziv zločin.

Majka ubije tiktokerke obavestila je rodbinu i prijatelje na društvenim mrežama o vremenu njene sahrane. 

Takođe je postavila i sliku svog deteta, a čini se da je odabrala baš onu koja najviše odgovara njenom sećanju, odnosno fotografiju na kojoj Noa izgleda baš onako kakvog ona želi da ga pamti. 

Foto: Prinscreen/facebook

 

 

O tome kroz šta prolazi nesrećna majka svedoče izjave koje je dala medijima.

- Ne mogu da opišem taj bol. Ona će biti sahranjena danas u Kovilju.Bila je zaljubljena u njega, slepo mu je verovala, tukao ju je i navukao na sve droge. Zlotvor treba da dobije doživotnu robiju  - rekla je majka nemoćna da bilo šta promeni, a najradije bi da joj je dete živo.

S druge strame Noini rođaci su potvrdili da je bila zaljubljena u svog dželata.

-Bila zaljubljena u nega, a on je nju tukao iskorišćavao ju je kad mu je trebala, pa je šutirao napolje. Onda je dolazila ovde nazad. Čim bi je pozvao nazad, ona je pakovala stvari i jurila kod njega. Kad ju je upropastio, tada ju je odbacio - rekao je jedan od rođaka za Telegraf.rs.

Foto: facebook.com

 

Kako su naveli Noa je bila osoba koja ni mrava ne bi zgazila kao i da bi pre  povredila sebe, nego drugog.

- Noini roditelji imaju bebu od četiri meseca... Ovo je strašno. Bili su u vezi manje od godinu dana, on je nju stalno ostavljao. Slepo mu je verovala - dodale su komšije nesrećne porodice.

Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva, to je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N. M, sa kojom je bio u emitivnoj vezi, došla kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njom u verbalni i fizički sukob, te ju je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova.

Foto: informer.rs

 

Potom je te delove tela rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela, i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove.

Noa Milivojev biće sahranjena danas u Kovilju u Šancu u 13 časova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija