• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

11.07.2023

12:22

Osuđen "Prva frizura Srbije"! Podvodio devojke i organizovao orgije u svojoj kafani!

Printscreen/Facebook/Ljubisa Vasic

Vesti

Osuđen "Prva frizura Srbije"! Podvodio devojke i organizovao orgije u svojoj kafani!

Podeli vest

Osnovni sud u Smederevu prvostepenom presudom osudio je Ljubišu Vasića (56), poznatog pod nadimkom "Prva frizura Srbije".

Ljubiša Vasić je osuđen zbog podvođenja devojaka u svojoj kafani na tri godine zatvora i novčanu kaznu u iznosu od 300.000 dinara.

Vasić se, podsetimo, tereti za krivično delo trgovina ljudima.

On je zajedno sa svojim konobarom J. J. (63) uhapšen u martu prošle godine zbog sumnje da je u tajnim sobama za orgije, koje su se nalazile u njegovom lokalu, primoravao devojke da se bave prostitucijom.

- U Osnovnom sudu u Smederevu 20.juna sudija je proglasio Vasića krivim za krivično delo koje mu se stavlja na teret i osudio ga na tri godine zatvora, kao i na novčanu kaznu u iznosu od 300.000 dinara - kaže sagovornik Kurira i dodaje :

- Vasiću je produžen pritvor gde će ostati sve do upućivanja na izvršenje kazne.-

Njegov jatak, konobar koji je bio njegov dugogodišnji zaposleni prvostepeno je osuđen na 10 meseci zatvora i novčanu kaznu u iznosu od 30.000 dinara.

- Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu 22.juna podneli su žalbu na ovu presudu suda i to samo na visinu kazne optuženima jer su oni tražili maksimalnu kaznu za Vasića i njegovog radnika. Za Vasića je tražena zatvorska kazna od pet godina i novčana od pola miliona dinara, dok je za J. J. traženo godinu dana zatvora i 50.000 dinara - kaže  sagovornik.

Inače, Vasić je višestruki povratnik što se tiče krivičnog dela prostitucije.

- Ljubiša Vasić je zbog posredovanja u prostituciji hapšen i 2012. i 2010. A pored nadimka "prva frizura Srbije" zovu ga i "najpoznatiji smederevski makro" - podseća izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija