• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.07.2023

13:39

Izbo bivšu nožem 26 puta! Umislio da je našla drugog pa započeo krvavi pir!

printscreen facebook

Vesti

Izbo bivšu nožem 26 puta! Umislio da je našla drugog pa započeo krvavi pir!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu danas je ponovo otvorio glavni pretres na suđenju Zoranu Pavloviću (52) iz naselja Glumčevo brdo, optuženom da je 6. juna prošle godine na svirep način ubio bivšu vanbračnu suprugu S. S. (47) u njenoj kući u Brarajevu, nanevši joj 26 rana nožem po telu, a potom pokušao da i sebi oduzme život.

Iako je za danas bila zakazana presuda, postupajuća sudija je istakla "da nije utvrđeno zbog čega je okrivljenom Osnovno javno tužilaštvo izreklo meru zabrane prilaska, kao i da li je ubijena žena prijavila nasilje policiji nekoliko dana pre ubistva.

Pavlović se zatim javio za reč i kazao da mu je pomenuta mera izrečena zbog bivše žene dok su se razvodili. Sudija je sledeće suđenje zakazala za 19. septembar i pozvala dva svedoka da tada iznesu svoja saznanja o tome da li je ubijena S. S. prijavljivala nasilje, pošto je jedan od njih rekao da ju je savetovao da to učini.

U završnim rečima postupajući tužilac je predložio sudu da Pavlovića osudi na kaznu doživotnog zatvora, čime se saglasio i punomoćnik oštećenih.

S druge strane, branilac okrivljenog istakao je da je nesporno utvrđeno da je on ubica, ali "da je bitno analizirati njegovu ličnost, odnosno, da nikad nije ni krivično ni prekršajno odgovarao". Zbog toga je predložio sudu da Pavlovića osudi na blažu kaznu zatvora i da mu pritvor zameni zabranom napuštanja stana.

Okrivljeni je na kraju dodao da se kaje, da ne zna zašto je počinio ubistvo i da bi više voleo da je on "na njenom mestu".

Optužnicom se tereti da je u alkoholisanom stanju 5. juna prošle godine oko 12 časova došao do kuće u kojoj je živela S. S. i u dvorištu joj nožem zadao 26 uboda po vratu, trupu i gornjim udovima! Samo zato što je umislio da se zaljubila u drugog muškarca.

Potom je sebi isekao vene i naneo povrede nožem po vratu i grudnom košu, ali je kolima Hitne pomoći ubrzo prevezen u Urgentni centar.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija