• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

13.07.2023

15:11

Detalje brutalnog napada na Dušanovcu, otkrio stric povređenih: Sedmorica tukla brata i sestru, devojku pokušali da bace s mosta

prinstscreen

Vesti

Detalje brutalnog napada na Dušanovcu, otkrio stric povređenih: Sedmorica tukla brata i sestru, devojku pokušali da bace s mosta

Podeli vest

U udesu koji se dogodio juče u 17 časova na Dušanovcu u Beogradu, kod isključenja sa auto-puta, teško su povređene dve osobe, devojka N. J. (20) i njen brat S. M. (19)!

Kako se nezvanično saznaje brat i sestra su povređeni kada su ih pretukla petorica muškaraca, koja su bila u automobilu "ford" s kojim su se prethodno sudarili.

Stric povređenih za Kurir je ispričao da je porodicu pogodilo to što se u medijima pojavila informacija "da su pretučeni momak i devojka, kao i da su lakše povređenI".

On kaže da su i N. J. i S. M. u bolnici, da im povrede nisu bezazlene, kao i da po sredi nije bila masovna tuča.

Foto: informer.rs/ilustracija

Stric je objasnio da je svemu prethodilo to što je "ford" udario u "audi" njegovih rođaka velikom brzinom. Kako kaže otpozadi ih je udario i odmah počeo da beži.

- Nakon što su ih udarili automobilom, odmah su krenuli da beže sa lica mesta, a onda su moj bratanac i bratanica krenuli kolima da ih prate, pa su ih sustigli na jednom od semafora i tu su izašli da uslikaju auto i tablice, ne bi li imali neki dokaz za štetu koju su im nanaeli prilikom udarca. Prilikom njihovog izlaska iz auta i slikanja tablica, petorica momaka iz tog "forda" počeli su da izlaze i da tuku mog bratanca i bratanicu, kako pesnicama tako i palicama koje su izvukli iz auta - priča zabrinuti stic i dodaje:

- U celoj frci, naišlo je još jedno vozilo iz kog su izašla još dva momka, te su i oni počeli da ih tuku i da ih šutiraju, a u jednom momentu su čak povukli moju bratanicu i hteli da je bace sa mosta!

Kako priča stric povređenih, da nije naišao radnik iz obližnjeg restorana, koji je uspeo da spasi devojčicu od sigurne smrti i da ih otera, cela situacija bi se mnogo gore završila.

- Čovek je naišao i krenuo da rasteruje momke koji su lupali palicama po mom bratancu i po kolima ne bi li ih u potpunbosti razbili, a onda je primetio i nju kako je guraju ka mostu u nameri da je bace.

Na lice mesta došla je policija i Hitna pomoć koja ih je prevezla na VMA gde su im ustanovljene teške telesne povrede.

Mladić i devojka su od jakih udaraca zadobili potres mozga, otečenu slezinu od šutiranja i velike povrede vrata i glave, a trenutno se još uvek nalaze u bolnici na VMA.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu
Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

03.05.2024

10:02

Džet set

Srbija