• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

16.07.2023

16:42

Jezivi detalji zločina u Zemunu! Komšije: "Ubijena Vlatka je bila bolesna, a kuća zabarakadirana"

Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Jezivi detalji zločina u Zemunu! Komšije: "Ubijena Vlatka je bila bolesna, a kuća zabarakadirana"

Podeli vest

Beživotna tela Zorana Ž. (73) i Vlatke Ž. (71) pronađena su danas u njihovom porodičnom domu u Ulici Cara Dušana u Zemunu, a prema prvim, nezvaničnim informacijama, reč je o ubistvu i samoubistvu.

Kako Informer saznaje stravičan zločin je otkriven kada je Zoranov brat prijavio policiji da supružnici ne odgovaraju na njegove pozive, a da je kuća zaključana.

- Policajci iz Zemuna su odmah nakon prijave izašli na teren. Uverili su se da je kuća zaključana, a zatim se jedan od njih, merdevinama popeo na sprat i ušao kroz prozor. Sledio se kada je u spavaćoj sobi pronašao tela Zorana i Vlatke - kaže izvor Informera iz istrage.

Navodno, pored Zoranovog tela pronađen je i pištolj kojim je počinjen zločin, a za koji je nije imao dozvolu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kuća supružnika

Inače komšije ovog bračnog para kažu da je reč o čudnim ljudima koji se ni sa kim nisu družili u poslednje vreme.

- Jedino bi Vlatka, koja je bila bolesna, izašla na ulicu da prošeta. Zatim bi se vraćala u kuću, zaključavala ulazna vrata, a zatim navlačila roletne. Bila je čudna žena, ali su se slagali njih dvoje, stalno su bili zajedno u kući - napominje jedan od komšija.

Nakon uviđaja, tela supružnika biće prevezena na Institut za sudsku medicinu na obdukciju, kako bi se utvrdilo tačno vreme i uzrok smrti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija