• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.07.2023

13:24

Sedam meseci od ubistva studentkinje na Zvezdari! Potresna poruka oca Ivane Krivokapić

printscreen

Vesti

Sedam meseci od ubistva studentkinje na Zvezdari! Potresna poruka oca Ivane Krivokapić

Podeli vest

Navršilo se sedam meseci od zločina na Zvezdari u Beogradu, kada je, kako se sumnja, crnogorski državljanin Jetmir Gočaj (24), ubio studentkinju Ivanu Krivokapić (26) u njenom iznajmljenom stanu, pa nestao bez traga

Osumnjičeni mladić iz sela Vusanje kod Gusinja još uvek nije pronađen. Srbija je za njim 13. januara raspisala poternicu, a veruje sa da je on odavno napustio i teritoriju Crne Gore i da se krije kod rodbine u Albaniji.

Foto: facebook.com/printscreen

Ivana Krivokapić, ubijena u stanu koji je iznajmljivala na Zvezdari

 

Otac ubijene Ivane, Slobodan Krivokapić, na svom Fejsbuk profilu povodom sedam meseci od zločina napisao je sledeću objavu.

"Zalazak i večernja zvezda,i jedan jasan poziv za mene...Ako bih trebao "sutra" nikad ne bi bilo zbogom,osetit ću to sa nebesa....
I zaceliće ožiljke duše moje, zamisliću samo da se odmaraš od tuge i suza naših,na mjestu gde nema dana nit godina...Osetio sam anđela, tako blizu, mada onog kojeg nisam mogao da vidim...
Danas sam osetio anđela u blizini, poslatog da me uteši....
Volio bih da na nebu postoji vreme posete, da bar na trenutak dođem i zagrlim te....sedam meseci te čekam..."

 

 

Podsetimo, kako je ranije saopšteno iz Višeg tužilaštva u Beogradu, sumnja se da je odbegli državljanin Crne Gore, koji je radio kao vodič planinara na Prokletijama, te je tako i upoznao svoju žrtvu, 23. decembra 2022. godine između 00.37 i 5.30 časova ubio devojku, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

- On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - saopštili su ranije iz tužilaštva.

Foto: facebook.com

Jetmir Gočaj, zadavio devojku pa pobegao iz zemlje

 

Nesrećnu devojku je 24. decembra prošle godine zatekao brat koji živi u Pančevu. Kako mu se sestra nije javljala na telefon, došao je da je obiđe.

On je sa bratom Đ. U. (32) došao do stana u kojem su, nakon nasilnog ulaska, zatekli sestru na krevetu bez znakova života. Ivana je na vratu imala podlive koji su bili sumnjivi, a njena košulja i pantalone bili su otkopčani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija