• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.07.2023

21:10

Bila je protivnik bahatih vozača, zbog jednog od njih ostavila četvoro maloletne dece

RINA/Društvene mreže

Vesti

Bila je protivnik bahatih vozača, zbog jednog od njih ostavila četvoro maloletne dece

Podeli vest

Ivana Đ. J. (41), majka četvoro dece koja je stradala u saobraćajnoj nesreći kod Prijepolja, aktivno se borila protiv bahatih vozača i podržavala je majku stradale devojčice (13) iz Kragujevca, nakon čije smrti su građani organizovali proteste. Nažalost i ona je stradala od jednog od njih.

Kako smo ranije izveštavali u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Prijepolju, život je izgubila Ivana, majka četvoro dece. Sa njom u vozilu bio je suprug i četvoro maloletne dece oni su srećom prošli sa lakšim povredam, ali su tako mali ostali bez majke. 

Jeziva nesreća dogodila se kada je u njihov automobil udariolo vozilo marke "škoda" kojim je upravljao L. T. (26) iz Beograda. 

Foto: facebook

 

Sumnja se da je on neposredno pre sudara preticao vozila na deonici gde je to zabranjeno saobraćajnom signalizacijom, između dva tunela iz pravca Bistrice ka Novoj Varoši.

Pretpostavlja se da je on je tada izgubio  kontrolu nad vozilom i udario u "Volksvagen turan" koji je vozio suprug nastradale žene. Oba automobila završila su u koritu reke Bistrica.

Nesrećna Ivana, nastradala je na mestu nesreće,  ostavila je iza sebe četvoro maloletne dece dečak od 10 godina, dve devojčice od osam godina i beba od dve.

Foto: printscreen/facebook

 

Da tuga bude još veća, pre svega nekoliko meseci Ivana se, sudeći po njenoj objavi na društvenim mrežama, borila protiv bahatih vozača, za jednog od njih tražila je maksimalnu kaznu zatvora.

Reč je o jezivoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je nastradala devojčica koja je imal svega 13 godina.

Pa je tako u objavi u januaru ove godine objavila:

"Dok se raspada od bola i tuge pokušavamo da je tešimo, a Vera kaže: "Nije meni zao mene, meni zao moje Nikoline!" Kada majka izgubi dete za nju utehe nema, ali bi je pravda umirila. Njih je kosmička zaobišla, ovozemaljska ne sme! Da počinilac dobije maksimalnu zasluženu kaznu!"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17