• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.07.2023

12:41

Žandarm došao ranjen u bolnicu! Otkriveni šok detalji o nasilnici, on samo rekao - Nije važno ko me je ubo!

e-stock/Časlav Vukojičić

Vesti

Žandarm došao ranjen u bolnicu! Otkriveni šok detalji o nasilnici, on samo rekao - Nije važno ko me je ubo!

Podeli vest

Lj. M. koja se sumnjiči za nasilje u porodici i tešku telesnu povredu koju je nanela suprugu, nije još saslušana jer je posle incidenta u stanu smeštena u psihijatrijsku ustanovu.

Žena Lj. M. (49), koja se sumnjiči da je u stanu na Zvezdari kuhinjskim nožem izbola supruga, pripadnika Žandarmerije D. M. (48), smeštena je u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević". Čim bude otpuštena iz bolnice, biće saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. 

Drama u stanu na Zvezdari odigrala se kasno uveče 21. jula.

Povreda opasna po život

- Pripadnik beogradskog odreda Žandarmerije sa teškom povredom opasnom po život, dovezao se privatnim kolima u Urgentni centar. Odmah je hospitalizovan i hitno operisan, jer je imao tešku telesnu povredu. Lekari su, s obzirom na to da je imao ranu od uboda nožem na leđima, odmah pozvali njegove kolege iz policije. Međutim, D. M. uopšte nije želeo da sarađuje sa njima, niti da im kaže ko ga je napao i da ga je zapravo nožem teško povredila supruga - otkriva izvor Kurira i dodaje da je na svako pitanje inspektora policije odgovarao "nije uopšte važno".

Štiti ženu

D. M. ne želi da tereti suprugu.

- Ovo je još jedan primer da se muškarci retko odlučuju da prijave da su žrtve nasilja, čak i u slučajevima kada im supruge nanesu teške povrede kao u konkretnom slučaju. U svakom slučaju, istraga je u toku, biće prikupljeni svi dokazi, uzete izjave i potom će nadležno tužilaštvo odlučiti o daljem toku postupka - kaže sagovornik.

Međutim, kada je policija otišla do stana na Zvezdari u kom živi sa suprugom i ćerkom, postalo je jasno da je bio žrtva nasilja u porodici. - Čim su policajci ušli u stan, primetili su mrlje od krvi u spavaćoj sobi. Tokom pretresa, ispod kreveta su pronašli i kuhinjski nož, za koji se sumnja da ga je koristila njegova supruga kada ga je ubola - otkriva naš sagovornik. Prema njegovim rečima, za sada se ne zna šta je tačno prethodilo krvavom napadu supruge na žandarma. - Navodno su se posvađali, a onda je ona uzela nož i ubola ga u leđa - dodaje on. Međutim, supruzi policajca tada nisu stavljene lisice na ruke, jer je ona prebačena u psihijatrijsku ustanovu u kojoj je hospitalizovana.

Dugo u braku

Kolege teško povređenog D. M. kažu da su njihov kolega i LJ. M. u braku dvadesetak godina i da imaju već punoletnu ćerku koja živi sa njima, ali koja navodno nije bila svedok krvave drame u stanu.

- Čuo sam da su imali godinama probleme u braku i da nisu najbolje funkcionisali. Ipak, niko od nas nije očekivao da bi supruga pokušala da ga ubije - kaže jedan kolega D. M. za Kurir. Lj. M., kako Kurir nezvanično saznaje, za sada se na teret stavlja nasilje u porodici i nanošenje teške telesne povrede.

- Ne isključuje se mogućnost da krivično delo bude prekvalifikovano u pokušaj ubistva - dodaje naš sagovornik.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Vulin odgovorio Milu: Može li Đukanović pesmu 'jači smo od Srbije' da otpeva na crnogorskom jeziku, da ga razumeju i drugi a ne samo Srbi?
Politika

Vulin odgovorio Milu: Može li Đukanović pesmu 'jači smo od Srbije' da otpeva na crnogorskom jeziku, da ga razumeju i drugi a ne samo Srbi?

"Kao i svi bivši Srbi i Milo Đukanović sanja da se osveti Srbiji, zato svaki mali uspeh slavi kao zlo naneto Srbiji", izjavio je potpresednik Vlade Republike Srbije, Aleksandar Vulin komentarišući izjavu Mila Đukanovića koji je ponovo kritikovao politiku zvaničnog Beograda, a upitan da li je pevao "jači smo od Srbije" odgovorio "a šta i da jesam?"

04.10.2024

21:36

TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)
Live TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)

Svi ruski, ali i veliki broj svetskih medija preneo je danas snimak iz Kurske oblasti gde se vidi uništeno NATO oružje. Izrael je nastavio napade na Liban i Gazu. Visoki zvaničnik Hamasa ubijen je u izraelskom napadu. IDF je naveo da je imao precizne obaveštajne podatke gde se nalaze visoki zvaničnici Hamasa. Izrael već godinama izvodi napade na Siriju, ali sada ih je pojačao. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik.

03.10.2024

21:10

Sport

Planeta

Putin kaže da! Šta će reći Amerika?!
Planeta

Putin kaže da! Šta će reći Amerika?!

Ruski predsednik Vladimir Putin je otvoren za svaki kontakt, uključujući i onaj sa svojim američkim kolegom Džozefom Bajdenom, izjavio je danas predstavnik za štampu ruskog lidera Dmitri Peskov.

04.10.2024

22:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija