• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.07.2023

13:05

Revolveraš zanemeo: Poznaniku zapalio krevet pa ga sledeći dan izrešetao!

Branko Pantelić

Vesti

Revolveraš zanemeo: Poznaniku zapalio krevet pa ga sledeći dan izrešetao!

Podeli vest

Ivan N. (43) saslušan je danas u Višem tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je 25. jula u stanu u Zaplanjskoj ulici na Voždovcu iz bezobzirne osvete i sa umišljajem pokušao da ubije M. Č. (51), pri čemu je neovlašćeno nosio vatreno oružje i municiju. On se, kako saznajemo, branio ćutanjem.

Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom periodu.

Prema do sada dostupnim informacijama, osumnjičeni je pucao u poznanika iz osvete zbog oštećenja ruke koju je zadobio pre oko godinu dana, za koju je smatrao odgovornim M. Č.

"Najpre je 24. jula posmatrao njegov stan i čekao da izađe, nakon čega je obio ulazna vrata i ušao unutra. U spavaćoj sobi je na krevet stavio ćebe i zapaljeni časopis, usled čega je krevet počeo da gori. Vatra je kasnije ugašena intervencijom oštećenog. Sledećeg dana, oko 10.20 časova, Ivan N. je došao do stana u kojem M. Č. živi i pozivao ga da mu otvori, što je on odbio. Zatim je nasilno otvorio vrata i iz pištolja ispalio više hitaca u M. Č., koji se nalazio u predsoblju stana, i tako mu naneo teške povrede opasne po život", navodi se u saopštenju tužilaštva.

Osumnjičeni je uhapšen u roku od pola sata, nakon što je policija pokrenula akciju Vihor 3. Teško ranjeni M. Č. je prevezen u bolnicu gde je operisan. Obojica su, inače, od ranije poznati policiji. Spekulisalo se da je obračunu prethodila svađa oko narkotika.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija