• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: LJ.S.

01.08.2023

16:07

Pretučen i opljačkan, a pomagač napadača oslobođen?! Žrtva u strahu, više niko nije siguran!

Informer

Vesti

Pretučen i opljačkan, a pomagač napadača oslobođen?! Žrtva u strahu, više niko nije siguran!

Podeli vest

Pred Osnovnim sudom u Prokuplju javno je izrečena oslobađajuća presuda protiv P.S. iz sela u okolini Aleksandrovca Župskog, koji se teretio da je pomogao nn licima da pretuku i opljačkaju Igora Atanaskovića (49) iz Prokuplja, ispred njegove kuće.

Još uvek se ne zna koja su ga lica unakazila tog 7. jula 2020. godine, ali je policija u međuvremenu došla do lica za koje se sumnjalo da je pomagač i protiv njega se vodio postupak. U prvostepenoj presudi to lice je osuđeno, pa se žalilo

Apelacionom sudu, koji je predmet ponovo vratio u Osnovni sud u Prokuplju i na kraju ga je sudija
Osnovnog suda u Prokuplju Slavoljub Miletić oslobodio.

- Ja ne mogu da dođem sebi. Ovo je strašno. Umalo da me ubiju, a pomagač oslobođen, iako je rekao da su lica koja su me tukla upoznao u kafani. Znači, ipak ih je znao i sa njima se dogovarao. Ne znam zaista kako da se ponašam i šta da radim. Ovakvom presudom, samo se otvara mogućnost da svako dođe kod svakog kući, da ga bije i pljačka- očajan je Atanasković nakon presude.

Još se ne zna ko ga je tukao i oteo mu novac

Ono što je najzanimljivije je da se još uvek ne zna, posle tri godine, ko je tukao Atanaskovića i oteo mu novac koji je u tom trenutku imao u torbici.

Njega su napala lica ispred njegove kuće u momentu kada je izlazio iz nje. Imali su maske na licima.

To se dogodilo usred dana i da nije bilo njegove supruge Gorice koja je istrčala iz kuće, jer je čula galamu, ko zna da li bi Atanasković ostao živ. Zbog ozbiljnosti povreda koje je zadobio hitno je tada prebačen u niški Klinički centar na lečenje.

Sumnjalo se da je Atanasković praćen, jer mu je ranije nestao ključ od kuće, a kuče otrovano. Sve se završilo ovim napadaom usred dana, a počinioci i dalje nisu pronađeni. Sada je i pomagač oslobođen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija