• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

03.08.2023

10:58

Ovo je devojčica koja je poginula kod Šapca: Vraćala se sa rođendana i nastradala (FOTO)

prinstkrin fb

Vesti

Ovo je devojčica koja je poginula kod Šapca: Vraćala se sa rođendana i nastradala (FOTO)

Podeli vest

Devojčica L. C. (14) nastradala je nedaleko od svoje kuće kada je na bicikl koji je vozila udario L.M. (22) iz Šapca "ford fiestom". Kako Informer saznaje devojčica se kobne večeri vraćala sa rođendana.

Užasna saobraćajna nezgod dogodila se sinoć oko 20. 30 sati u mestu Bogosavac, kod Šapca.

Kako za Informer navode komšije unesrećene porodice devojčica je juče bila na rođendanu kod drugarice. 

- Drugarica joj je slavila rođendan i tamo je bila. Vraćala se kući kada je pijani vozač udario. Koliko je jak udarac bio dete je nastradalo na mestu nesreće - priča potresena komšinica i dodaje:

Foto: prinstkrin fb/ nastradala L. C. 

 

- Ne mogu da vam opišem koliko nam je svima teško. A da ne pričam o njenim roditeljima. Otac i majka su potpuno van sebe ni lekovi im ne pomažu da se smire. U očajnom je stanju i brat devojčice koji je , koliko znam, godinu dana stariji od nje. Ovo je velika tragedija za sve nas - kaže uplakana žena. 

Prema njenim rečima vozač koji je udario devojčicu je navodno iz susednog sela. 

- I on je kako sam čula bio u obližnjem restoranu na proslavi punoletstva. Bio je pijan! Dabogda, vrat slomio! Ubi onakvo dete! Mala je bila kao melem na ranu da je staviš. Kada je prolazila ulicom malo joj je bilo da jednom rukom mahne nego digne obe. Srce mi se kida koliko mi je teško - priča uplakana žena. 

Kako smo ranije objavili automobil "ford fiesta" kojim je upravljao L.M. udario je devojčicu koja je vozila bicikl. 

Nakon nesreće ubrzo je stigla hitna pomoć i policija. Ekipa šabačke hitne pomoći dovezla je urgentni centar ali devojčica nije disala i nije bilo srčane radnje. Lekari su uporno pokušavali reanimaciju, ali bez uspeha. U 21.30 upisano je zvanično vreme smrti. Cela ekipa koja je radila na reanimacija bila je u suzama - rekao je izvor Informera upoznat sa tragedijom.

On je dodao da je vozaču izmereno više od jednog promila alkohola u krvi! 

Od nastradale devojčice na društvenim mrežama opraštaju se rođaci i prijatelji. 

"Tuga i bol se oko duše savila, srce puca...Anđele počivaj u miru božijem" napisao je jedan od rođaka. 

  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!
Društvo

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje osigurava na penzijsko i invalidsko osiguranje sva lica koja su po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju obavezno osigurana i koja su se uključila u ovo osiguranje, bez obzira na to da li su u pitanju zaposleni, osiguranici samostalnih delatnosti ili poljoprivrednici.

30.04.2024

17:23

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija