• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

04.08.2023

12:46

Detalji napada psa u Rakovici!  Lutalica ugrizla devojčicu za butinu, prolaznici je spasili

printscreen

Vesti

Detalji napada psa u Rakovici! Lutalica ugrizla devojčicu za butinu, prolaznici je spasili

Podeli vest

Anastasiju G. (12) napao je, i ugrizao, sinoć nešto posle 21 sat pas lutalica u Letićevoj ulici u beogradskom naselju Kijevo u Rakovici

Kako saznajemo pas lutalica je istrčao iz dvorišta jedne napuštene firme i napao devojčicu. 

- Kada je ščepao zubima za butinu dete je vrisnulo. Pas bi je verovatno i teže povredio da se na sreću u blizini nisu zadesili prolaznici koji su joj odmah pritekli u pomoć i oterali ga - kažu u policiji.

Odmah nakon napada pozvana je ekipe Hitne pomoći koja je povređenu devojčicu, u pratnji oca Zorana R. prevezla u Institut za majku i dete na Novom Beogradu.

U policiji kažu da je na lice mesta izašla i patrola koja je utvrdila da su stanari okolnih kuća uspeli da agresivnog psa namame i zatvore u jedan boks, a onda je obavešetna i Komunalna policija i Veterina Beograd i pas je jutros odveden u azil za pse. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija