• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

07.08.2023

12:46

Saslušana cimerka Noe Milivojev! U tužilaštvu pričala o ubistvu svoje drugarice

printscreen instagram

Vesti

Saslušana cimerka Noe Milivojev! U tužilaštvu pričala o ubistvu svoje drugarice

Podeli vest

Noina cimerka Ana Marija Pavlović saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

Nakon nje, kod tužioca će se pojaviti majka Noe Milivojev, Boba, koja će takođe biti saslušana u svojstvu svedoka.

Ona je za Republiku otkrila šta je pričala u tužilaštvu:

- Pitali su me o Noinom životu, o kojem sam uveliko pričala za medije, kao i o njenim poslednjim danima. Rekla sam i sve o Ognjenu, kao i da nisam verovala da će je ubiti. Međutim, bilo je i čudnih pitanja u kojima je delovalo kao da i mene sumnjiče za nešto, ali sam dokazala da nikako nisam povezana sa Noinom smrću, predložila sam im i poligraf. S druge strane razumem i da smo svi u Noinoj okolini sumnjivi dok  se ne dokažemo, a tako i treba. Ko god da ima veze sa ovakvom tragedijom treba da bude pronađen i kažnjen - rekla je Ana Marija.

Foto: printscreen facebook

 

Telo Noe Milivojev (18), odnosno, delovi koji su izdvojeni zbog obdukcije i dalje su na ispitivanju, a "glavni" dokazi su uništeni, tačnije, za sada ne može da se odredi ni način, ni dan ubistva, jer ju je nakon što joj je O.D., osumnjičeni za ovo delo, potopio u kiselinu.

- Pokušavaju da izvuku sve što mogu, ali otežava to što su komadi tela i njene koske bili u kiselini koja je dosta toga "razložila" i uništila. Prema onome što je ostavljeno na ispitivanju, za sada, ne može da se odredi da li ju je prvo udario, pa udavio, pa preklao, kao ni kada je to uradio - kažu iz istrage

Noino telo nađeno je isečeno na komade u četiri posude, u dvorišnom stanu, odnosno, kući u samom centru Beograda.

Osumnjičeni za njeno ubistvo, O.D. (33), u čijem stanu su nađeni njeni ostaci, odmah je priznao zločin i uhapšen je na mestu zločina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija