• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

08.08.2023

12:34

Noina majka poručila ubici: Želim ti do kraja života najgore muke, nek' te Bog kazni!

printscreen

Vesti

Noina majka poručila ubici: Želim ti do kraja života najgore muke, nek' te Bog kazni!

Podeli vest

Boba Milivojev je majka koja je 6. jula ostala bez deteta. Danima je čekala da se pojavi na njenim vratima sa prepoznatljivim osmehom. Umesto toplog zagrljaja i najveće radosti, njihova porodična kuća u Kovilju zavijena je u crno.

Policija je u stanu u Beogradu našla delove tela Noe Milivojev. Imala je samo 18 godina. Za njenu smrt osumnjičen je Ognjen D. (33), kome je određen pritvor do 30 dana. U policiji je, navodno, priznao zločin, ali ne i u tužilaštvu.

Noini roditelji juče su dali iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Nakon toga se oglasila i njena majka Boba. Kako je rekla, kada bi mogla da vidi Ognjena, postavila bi mu samo dva pitanja:

"Zašto si mi ubio dete i zavio našu porodicu u bol do kraja života? Kako si imao srca da je ubiješ, a znaš koliko te je volela?"

Boba Milivojev je istakla takođe da želi da ubica njenog deteta "bude osuđen na smrtnu kaznu".

- Nažalost, ona ne postoji u našoj zemlji, pa mu želim da doživi nešto najbolnije i najgore u životu i da se muči dok je živ u najgorim mukama. Ognjene, nek' te Bog kazni - poručuje nesrećna majka.

Ona dodaje da ni u najgorim snovima nije mogla da zamisli da će neko na ovako surov način presuditi "divnom detetu, koje je bilo odličan dak, koga su svi voleli i koji nikome ništa loše nije uradio":

- Noa nas je mnogo volela, a mi ćemo nju zauvek. Samo mogu da kažem, ne dao Bog ovakvu tragediju nikome. Bol koju osećaju njeni sestra, brat, roditelji i familija...

Ognjen D. se tereti za teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

"Prema naredbi o sprovođenju istrage, sumnja se da je u periodu od 17. juna do 6. jula na svirep i podmukao način ubio Nou Milivojev u stanu u kojem prijavljeno stanuje, u centru Beograda. Kada je Noa, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, došla kod njega u stan, ušao je sa njom u verbalni i fizički sukob te ju je najverovatnije zadavio i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao njeno telo na više delova", navode u Tužilaštvu.

Potom je delove tela rasporedio u veću PVC kutiju, manje PVC bure, jedan manji balon za vodu i jednu PVC kantu, u koju je nakon toga sipao za sada nepoznatu hemikaliju kako bi razložio ostatke pokojne i na taj način sakrio sve tragove. Na saslušanju se Ognjen D. branio ćutanjem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija