• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/republika

09.08.2023

08:25

Manijak maltretira roditelje nestale dece! Zove telefonom i priča svakave gluposti, traži i novac za dodatne informacije

Informer

Vesti

Manijak maltretira roditelje nestale dece! Zove telefonom i priča svakave gluposti, traži i novac za dodatne informacije

Podeli vest

Zoran Mišković iz Apatina, čiji je sin Antonije (11) nestao 29. maja zajedno sa Patrikom Bogdanom (10) sa keja na Dunavu u Apatinu za medije ispričao o užasnim pozivima koje dobija od nepoznatog muškarca koji ga obmanjuje strahovitim navodnim saznanjima o nestalom sinu

Podsetimo dvojica dečaka nestala su 29. maja kada su psoeldnji put viđeni n akaju u blizini kajakaškog kluba u Apatinu, a na tom mestu su pronađene njihove patike i bicikl. Telo nesrećnog Patrika je u međuvremenu pronađeno i on je sahranjen, ali agonija porodice Antonija Miškovića i dalje traje. 

Foto: printscreen

Dečaci nestali pre dva meseca, Patrik pronađen i sahranjen za Antonijem se još uvek traga

 

 

Kako je Zoran Mišković, otac nestalog Antonija njemu se telefonom javio nepoznati muškarac govoreći mu da zna gde je njegovo dete.

- Predstavio se stranim imenom kao Edmond Modi Hasel i rekao mi je da zna gde je moj sin. Više puta me je zvao i govorio da mi je dete u šumi, a onda da ga drže u podrumu i da mu daju da pije krv. Razne teorije je iznosio. Ne zna se koja je od koje bolesnija - otkriva očajni otac.

Zoran ne krije da je u prvi mah, doduše sumnjičavo, ipak poverovao da Edmond nekako zna gde je njegov dečak.

- Navodio me je da nađem Antonija. Pričao je da je u šumi i ja sam ga tamo tražio, na mestima koje je navodio. Video sam posle nekog vremena da je ludak i psihopata koji hoće od nas nesrećnika koji se za slamku hvatamo tražeći nestalu decu, da uzme pare - objašnjava Zoran.

Nesrećni otac kaže i da mu je manijak tražio 50 hiljada evra da mu kaže gde mu se nalazi sin. 

- Rekao mi je da mu na račun uplatim 50.000 evra da on prosledi Interpolu i da me oni odvedu kod sina ili da mi ga vrate. Ja sam sve prijavio policiji i nema šta nisam radio u agoniji. Pretio sam mu, a i on meni - ističe neutešni Zoran koji kaže da nije spavao dva meseca jer je neprestano tražio sina za kojeg sumnja čak i da je otet.

Kad je našao sestrića ponadao se da će i njegov sin isplivati.

Foto: Informer

Vesna Đorić čija je ćerka Biljana nestala pre sedam godina

 

Inače isti čovek je maltretirao i Vesnu Đorić, iz Mataruške Banje, čija je ćerka Biljana nestala pre sedam godina u Kraljevu.

- Govorio je da je i moje dete zaključano u podrumu sa drugom decom, koja su ošišana, mučena i piju krv. Rekao je da takvi podrumi postoje u različitim gradovima - kazala je Đorićeva, koja je istakla da je obavestila policiju i da su joj oni proverili te navode i obavestili je da se radi o lažima. 

Inače sektolog Dimitrije Pastuović prijavio je lažnog Edmonda Tužilaštvu za visoko tehnološki kriminal (VTK) i raskrinkao ga, istakavši  u jednom intervjuu, da ima i kriminalni dosije.

- Ja sam njega prijavio VTK, a prijavile su ga i moje dve ćerke, 3. jula ove godine. Sada čekamo da nadležni obave svoj posao. Napadao me je na društvenim mrežama, pozivao je na silovanje mojih ćerki. Znam da je napadao Vesnu Đorić, Zorana Mišića. Svi su ga prijavili - ispričao je Dimitrije Pastuović.

Foto: informer.rs

Sektolog Dimitrije Pastuović raskrinkao prevaranta

 

Sektolog kaže da se radi o manipulativnom pojedincu, koji je opasan po društvo.

- On je manipulativni pojedinac, veoma je zloban i oboleo. On je pričao kako je rešio slučaj nestale ćerke Vesne Đorić. Samo daje lažnu nadu i igra se sa tuđim emocijama. On se nalazi u Nirnnbergu u Nemačkoj, imao je Interpolovu poternicu zbog krađe. Željan je slave i izlaska u javnost, patološki lažov, čovek koji na tragedijama drugih želi da zaradi - rekao je Pastuović.

On navodi da ovaj prevarant kada ga roditelji nestale dece prijave ili mu ne poveruju, počinje da ih proziva i krivi za nestanak njihove dece, a i preti na različite načine. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani
Politika

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani

U francuskom gradu Troyesu održana je ceremonija obeležavanja Dana sećanja na stradale, prognane i nestale Rome na Kosovu i Metohiji. Burhan Osmani, organizator i inicijator ovog događaja, podsetio je prisutne na teške okolnosti u kojima su se Romi našli tokom rata na Kosovu i Metohiji u drugoj polovini 1990-ih godina, kada su Albanci hteli da otcepe južnu srpsku pokrajinu.

21.06.2024

19:42

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!
Politika

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!

Predsednik Skupštine Grada Beograda, Nikola Nikodijević, zakazao je 2. sednicu Skupštine grada Beograda za ponedeljak, 24. jun, u 10 časova. Mesto održavanja sednice je zgrada Skupštine grada na Trgu Nikole Pašića 6, u velikoj sali u prizemlju. Na dnevnom redu ove sednice naći će se izbor gradonačelnika Beograda, zamenika gradonačelnika i članova Gradskog veća.

21.06.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51