• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

10.08.2023

09:14

Automobil udario u ogradu, vozač i suvozač ispali iz vozila: Detalji saobraćajne nesreće kod Kragujevca

D.K.

Vesti

Automobil udario u ogradu, vozač i suvozač ispali iz vozila: Detalji saobraćajne nesreće kod Kragujevca

Podeli vest

Muškarac (32) nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada je automobil udario u ogradu i sleteo sa puta kod Kragujevca. U automobilu su bila dvojica muškaraca i obojica su ispala iz vozila, saznaje Informer.

Kako je Informer ranije objavio saobraćajna nesreća dogodila se rano jutros oko 3.10 sati na putu Kragujevac-Bukurovac kada je automobil najpre udario u ogradu a potom sleteo sa puta. 

- Reč je o putu koji je na lošem terenu. U tom delu ima mnogo krivina. Sumnja se da je vozač automobila izgubio kontrolu nad vozilom, udario u ogradu i sleteo u kanal. Prilikom sudara i izletanja sa puta iz automobila ispala su dvojica muškaraca - objašnjava izvor Informera i dodaje:

Foto: Informer

Ilustracija

- Obojica su nađena ubrzo po dolasku hitne pomoći i policije. Jednom od njih je, nažalost, odmah konstatovana smrt dok je drugi prevezen u bolnicu gde će biti utvrđen stepen povreda. Pošto su obojica ispala iz vozila nije poznato ko je upravljao automobilom, te će se istragom koju je pokrenulo tužilaštvo, a obavlja ga policija, to utvrditi - rekao je naš sagovornik. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija