• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

10.08.2023

14:07

Snimak uviđaja zalediće vam krv u žilama! Pronađeno krilo aviona (FOTO, VIDEO)

Tanjug

Vesti

Snimak uviđaja zalediće vam krv u žilama! Pronađeno krilo aviona (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Policijski uviđaj na mestu pada sportskog aviona u Zemun Polju uveliko je u toku. Telo nesrećnog pilota A.A. je nađeno nedaleko od aviona, a lekari su, po ustaljenoj proceduri, konstatovali njegovu smrt.

Reporter Informera koji je na mestu nesreće javlja da se čeka dolazak još policijskih ekipa, pre svega uviđajnih, kako bi se detaljno utvrilo kako je došlo do pada letelice.

- Policajci trenutno češljaju teren oko samog mesta pada aviona kako bi pronašli delove letelice. Avion se pri padu potpuno raspao, a nesrećni pilot nije imao nikakve šanse da preživi - kaže izvor našeg portala.

Podsetimo, kako je Informer već objavio, pilot A.A., uzleteo je jutros oko 12.10 časova sa sportskog aerodroma "13 maj", a ubrzo nakon poletanja pao u njivu.

Foto: Tanjug Zoran Žestić

 

U međuvremenu telo nesrećnog muškarca je pronađeno, a lekari su konstatovali smrt.

- Nakon uviđaja njegovo telo biće prevezeno na obdukciju kojom će se utvrditi tačno vreme i uzrok smrti - dodaje izvor Informera.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija