• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.08.2023

16:19

Jezive tvrdnje! Policajka koja je odala informaciju bila u vezi sa ubicom Sulejmanovićem!?

Društvene mreže

Vesti

Jezive tvrdnje! Policajka koja je odala informaciju bila u vezi sa ubicom Sulejmanovićem!?

Podeli vest

Policajka Dž. S. navodno je višestrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću otkrila lokaciju na kojoj se krije njegova vanbračna supruga Nizama Hećimović, nakon čega ju je on pronašao i ubio.

Meštani su na dan trostrukog ubistva govorili da je Sulejmanoviću informacije o prijavi nasilja i mestu na kom se Nizama nalazi preneo prijatelj iz policije.

Međutim, tamošnji portal "Crna hronika", otkriva i nove detalje. Kako ovaj portal nezvanično saznaje, policajka Dž. je navodno bila u vezi sa Sulejmanovićem.

MUP i tužilaštvo utvrđuju da li su navodi istiniti, a kantonska policija je tužilaštvo o toj informaciji obavestilo istog dana kada su se ubistva dogodila.

Tetka Nizame Hećimović rekla je da je samo policija znala gde se nalaze Nizama i dete.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija