• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/avaz.ba

14.08.2023

18:38

Imaš pola sata da dođeš po dete, ubiću i tebe! Šok ispovest čoveka koji je spasao bebu od monstruma Nermina! (VIDEO)

Instagram

Vesti

Imaš pola sata da dođeš po dete, ubiću i tebe! Šok ispovest čoveka koji je spasao bebu od monstruma Nermina! (VIDEO)

Podeli vest

Emir Džinović, ortak, odnosno poslovni partner Nermina Sulejmanovića, pomahnitalog ubice, otvorio je dušu u ispovesti o tome kako je spasao bebu.

Kako je ispričao kroz suze, Nermin Sulejmanović mu je rekao: "Imaš pola sata da dođeš po dete, ubit ću i tebe!". 

On je istakao da ceo život poznaje Sulejmanovića.

- Radio sam s njim. Porodičan sam čovek. Imam dvoje dece. Ovo što se dogodilo ne opravdavam, ovo ni životinje ne rade. Mene je stid što sam tog čoveka ikad poznavao. Osećam se izrađeno, izigrano, nemam reči za ovo što je uradio. Mi se poznajemo celi zivot, proveli smo detinjstvo zajedno, srednju školu. On je kasnije otišao svojim putem ja svojim, nakon 15 godina sam otvorio teretanu - rekao je Emir Džinović i dodao: 

Foto: Društvene mreže

Nizamu je Nermin odveo u vikendicu gde je ubio

- S Nerminom sam bio u četvrtak, ništa nije spominjao. Znao sam da je imao problem s Nizamom. Nju sam voleo i poštovao kao sestru svoju. S njom sam bio u jako dobrim odnosima. Svaki problem koji je imala, ja sam ustajao za nju i za njeno dete. Nikakav vid podržavanja prema Nerminu nije postojao. I na tom lajvu ja sam njemu napisao brate, pa se to nije povezalo. A ja sam mu pisao, molim te, šta ti je... ne podržavam niti ću ikada to podržavati. To jutro sam od Nermina dobio poziv. Pre toga me otac probudio. Onda me Nermin nazvao i rekao mi da upalim Instagram i gledam. Ja sam upalio, nisam verovao šta je uradio, to je životinjski čin. Prekinuo je lajv, nakon toga me pozvao i rekao mi: "Hoćes li hraniti dete moje" - govori suze kroz za Dnevni avaz.

 

 

 

Kaže da mu je nakon toga poslao lokaciju.

- Otišao sam u policijsku stanicu i rekao da znam gde se nalaze. Rekao mi je da dete može umreti jer nije primilo terapiju. Prišli smo s leđa vikendici, gde smo ugledali telo Nizamino. Ispred nje je bilo dete. Čuli smo zvuk, kao plač. Uzeo sam dete u naručje i počeo da bežim. Prepao sam se jer sam video kamere i mislio da će i nas pobiti. Sakrili smo se u šumu s policijom. Naišlo je auto, policija i odvezli su nas u bolnicu. I dete i mene.

Foto: Dnevni avaz, Ahmed Bešić

Ermin Džinović je video mrtvu Nizamu ispred koje je bilo dete

Tražio sam da vidim curicu, kad su mi dete doneli čisto, okupano, pogledao sam je i poljubio i rekao "Lena, Emir je uz tebe". Uzeli su dete od mene i otišli.

Poslije toga sam vidio lajv, molio sam ga, brate, nemoj, a to me koštalo jer su ljudi uzeli iz konteksta i misle da ga ja podržavam.

Nermin me opet pozvao i rekao: "Ubit ću i tebe hinjo, moli Boga da ne naiđem na tebe". Ja sam mu rekao: "Reci gde si, doći ću, pucaj u mene" - rekao je, između ostalog, Emir Džinović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija