• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RTCG

14.08.2023

22:17

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Jeziva tuča Srba u Budvi! Mladića pregazili kolima, on ostao da leži na putu

printskrin RTCG

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Jeziva tuča Srba u Budvi! Mladića pregazili kolima, on ostao da leži na putu

Podeli vest

U Budvi je krajem jula došlo do tuče dve ekipe mladića iz Srbije, a jezivi snimak objavio je crnogorski portal RTCG koji navodi da je u pitanju ozbiljan incident koji je završio samo sa prekršajnim prijava za mladiće.

- Na snimku koji je objavio RTCG vidi se kako nastaje tuča između dve grupe mladića iz Srbije, a čak u jednom trenutku vidi se kako je jednog mladića dok je ležao na ulici pregazio automobil. Međutim, ustanovljene su samo lakše povrede, a istražni organi nisu pokretali krivične postupke. Umesto toga, akteri ovog incidenta kažnjeni su prekršajem - navodi ovaj portal.

Oni su nakon ovog incidenta kažnjeni prekršajno, potom su napustili Crnu Goru, a nisu podnosili ni krivične prijave.

Iz policije su rekli da je incident prijavljen 25. jula i da je izdat prekršajni nalog zbog saobraćajnog dela. Kazali su da se tužalac izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.

- Prema rečima predstavnika budvanske policije oni su uradili sve što je u njihovoj moći, prikupili sva obaveštenja, niko od aktera nije hteo da podnese prijavu, a mladić koji je prema snimku pregažen automobilom tvrdio je da nema nikakve povrede i one nisu ustanovljene - navodi ovaj portal.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija