• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Srpska info

15.08.2023

17:49

Penzioner pretio špricom sa sonom kiselinom! Strava na šalteru PIO Fonda u Banjaluci

informer.rs

Vesti

Penzioner pretio špricom sa sonom kiselinom! Strava na šalteru PIO Fonda u Banjaluci

Podeli vest

Penzioner, čiji identitet nije saopšten, priveden je danas u Banjaluci zbog sumnje da je špricom pretio radnici Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske (PIO RS)!

On je došao u Fond, iz džepa izvadio špric sa, kako se sumnja, sonom kiselinom koju je poprskao po spisima koji su se nalazili na stolu u kancelariji u Fondu, kao i po zidovima, uz pretnju da će sledeći put ta ista tečnost završiti nekome u očima!

Izvor iz Fonda PIO rekao je da je osumnjičeni muškarac došao u Odeljenje za finansijske poslove pre pauze, gde je tražio šefa likvidature M. M. koji je na godišnjem odmoru.

"Kada je došao u Odeljenje, zatekao je v.d. načelnika D. S. kojoj je poručio da ih je već upozorio da se ne slaže sa bilo kojim obustavama na njegovoj penziji ukoliko to nisu sudske obustave. Nakon toga je poprskao papire i zidove - rekao je izvor portala Srpska info.

Prema njegovim rečima, penzioner ima obustavu po izvršnom rešenju poreske uprave Republike Srpske zbog neplaćenog poreza.

- On osporava valjanost rešenja, navodeći da priznaje samo sud. Osoba je poznata od ranije, jer je vež nekoliko puta dolazila i pretila da že zbog obustava doži do obračuna - pojasnio je izvor.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da im je slučaj narušavanja javnog reda i mira prijavljen jutros oko 9.50 časva, te da preduzimaju sve mere u vezi sa ovom prijavom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija