• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/republika.rs

15.08.2023

18:40

"Odrekao sam se sina pre 20 godina, bio je Al Kapone otkad se rodio"! Otac ubice iz Gradačca: "Njegovi krimosi će da ga sahrane!"

epa, informer

Vesti

"Odrekao sam se sina pre 20 godina, bio je Al Kapone otkad se rodio"! Otac ubice iz Gradačca: "Njegovi krimosi će da ga sahrane!"

Podeli vest

Fikret Sulejmanović otac ubice Nermina Sulejmanovića (35) iz Gradačca ispričao je da se sina odrekao pre 20 godina, ali i da je u konstantnom strahu da će mu nauditi.

- I jesam i nisam otac Nerminu. Sve ste videli i čuli. Ja sam se njega odrekao pre 20 godina kada je počeo da me tuče. Ipak je to dete i da je najgori, dete mi je. Ceo život je po zatvorima zbog drugih kriminalaca, zbog raznih krivičnih dela. On mene oduvek nije interesovao, kad god sam nešto pokušavao sa njim, on je uvek hteo da se potuče sa mnom i onda sam odustao od njega - kaže otac na početku razgovora za Republiku.

Nesrećni čovek otkriva za portal Republika da je njegov sin, koji je u petak usmrtio troje ljudi, od malih nogu bio nasilnik.

Foto: Društvene mreže

Nije imao milosti prema supruzi

-  Bio je eksplozivan od malih nogu, nikada ne znaš šta će da uradi. Još kad je bio peti, šesti razred bio je spreman da se potuče i sa mnom. On je sam za sebe čovek bio, tako je izrastao. Imao je majku i dedu u Nemačkoj, kupovali su mu skupe patike od 300 maraka. Bio je Al Kapone od kako se rodio i onda je upao u loše društvo. Kad god sam mogao pokušavao da ga usmerim ka nekom normalnom putu, ali on nikad nije uspeo da ide pravim putem. Možda bi i mene ubio da smo bili bliži, bojim se da bi - kaže Nerminov otac.

Fikret priča da je njegov sin bio manupulativan, i da je svima bilo teško da ga pročitaju.

- Imao je on svoje ljude, bliske njemu, koji ga poznaju, ja nikad nisam bio blizak sa njim.
Kad biste ga upoznali, a da ne znate ništa prethodno o njemu, pomislili biste da Nermin nije loš čovek. Veoma je bio eksplozivan i srčan, za sve bi gubio glavu - navodi Fikret.

Na pitanje ko će sahraniti njegovog sina, kojeg se odrekao, naš sagovornik kaže da to siguno neće biti on.

Foto: Informer

Od malih nogu je bio problematičan

- Nema ko od porodice da ga sahrani, to su njegovi jarani i prijatelji krimosi sredili već i organizovali. To što je on uradio to je izazvano, to ne može normalan čovek da uradi, samo zlotvor. Nešto mu je puklo u glavi čim je to uradio. I ja sam bio mlad, pa se nikada nisam tukao u životu, ni sa kim nisam imao problema, po Srbiji, Italiji i Francuskoj.... imam 100 jarana. Čist sam kao suza - zaključuje otac monstruoznog ubice iz Gradačca. 

Podsetimo, Nermin Sulejmanović, počinio je trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, a već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala. 

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan sa profila ubice, on je par minuta pre nego što će ispaliti metak u glavu svoje supruge upitao zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Đengisa i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i supruga i majka ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija