• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

16.08.2023

12:26

Monstrum Nermin zapalio dva automobila?! Mislio da ga žena vara sa vođom bande čiji je bio član

Shutterstock/printscreen

Vesti

Monstrum Nermin zapalio dva automobila?! Mislio da ga žena vara sa vođom bande čiji je bio član

Podeli vest

Nermin Sulejmanović koji je 11. avgusta ubio tri osobe i uživo prenosi na svom Instagramu ubistvo supruge Nizame Hećimović, bio ubeđen da je njegova žena svojevremeno bila u ljubavnoj vezi sa Elvirom Kuduzovićem, vođom lokalne bande čiji je i on bio član.

Prema pisanju medija u BiH, Sulejmanović je bio pripadanik ozloglašene kriminalne grupe iz Gradačca čiji je vođa Elvir Kuduzović, za koga je ubica umislio da je ranije bio u vezi sa njegovom ženom.

- Samo noć pre nego što će započeti svoj krvavi pohod, na području Brčko distrikta su zapaljena dva skupocena automobila koja su pripadala upravo njegovom "šefu", Elviru Kuduzoviću - navodi jedan lokalni portal.

Inače pripadnici ovog klana više puta su hapšeni za mnoga krivična dela, uglavnom za iznudu, drogu, nošenje oružja, a Sulejmanović je, dok je u Instagram lajvu, prenosio ubistvo svoje žene, rekao da je i ranije ubijao iako nikada nije za to odgovarao. 

Veći deo Kuduzovićeve grupe uhapšen je 2013. godine, a u optužnici protiv Elvira Kuduzovića njegovog brata Alena i drugih navedeno da su u periodu od 2006. do 2013. organizovali grupu koja je počinila više iznuda, zelenaštava, prevara, teških krađa, držanja oružja i drugih krivičnih dela.

Međutim, do povezanosti sa Sulejmanovićem došlo je kad je Elvirov brat umesto da ode u zatvor pobegao u Hrvatsku i tamo se upoznao sa ubicom.

- Nermin Sulejmanović hapšen je u Hrvatskoj u okviru akcije Nikita, upravo sa Alenom Kuduzovićem. Njih dvojica su, naime, bili dio kriminalne grupacije koja je iz Albanije do Hrvatske prebacili 806 kilograma marihuane. Sulejmavić je tada priznao krivicu i nakon okončanja postupka vratio se u BiH gde nastavlja da radi za kriminalnu grupu Elvira Kuduzovića - navodi se.

Sulejmanović je tada pogotovo postao poznat tamošnjoj policiji, ali je slobodno šetao čak i posle prijave za nasilje u porodici.

On je, da podsetimo, nakon što je ubio svoju suprugu, ostavio dete da leži u lokvi krvi u otišao dalje, kad je ubio oca i sina iz Tutina sa kojima je navodno imao nesuglasice i još troje ljudi teško ranio. Posle svega, kada ga je policija opkolila on je presudio sebi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija