• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.08.2023

12:50

Krao novčanike i telefone na groblju! Uhapšen višestruki lopov iz Novog Sada

Predrag Milosavljević

Vesti

Krao novčanike i telefone na groblju! Uhapšen višestruki lopov iz Novog Sada

Podeli vest

Novosadska policija rasvetlila je deset krađa za koje je osumnjičen 18-godišnjak iz tog grada.

"Sumnja se da je on na Gradskom groblju krao građanima novčanike i mobilne telefone, kao i stvari iz vozila na parkingu groblja", navodi se u saopštenju Policijske uprave u Novom Sadu.

Uhapšen je neposredno pošto je, kako se sumnja, sa tezge sa cvećem ukrao mobilni telefon koji je policija pronašla i vratila vlasnici. Protiv osumnjičenog će, kako se dodaje, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.
 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija