• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Avaz ba

19.08.2023

17:19

Policajka Dženana i ranije šurovala s kriminalcima?! Zbog toga je iz Tuzle prebačena u Gradačac!

Tanjug/AP/Facebook

Vesti

Policajka Dženana i ranije šurovala s kriminalcima?! Zbog toga je iz Tuzle prebačena u Gradačac!

Podeli vest

Nakon što je obelodanjeno da je Dženana Selimović imala bliski kontakt s pomahnitalim ubicom Nerminom Sulejmanovićem (35), usledila je odluka MUP-a TK da se ona suspenduje.

"Avaz" sada otkriva da je policijska karijera "prljave" policajke Dženane Selimović i ranije kompromitirana te da je i ranije bilo elemenata za suspenziju odnosno za isključivanje iz redova onih koji trebaju da štite i provode Zakone ove države.

Dženana Selimović je, naime, radila u PU Centar u Tuzli, da bi nakon otkrića da je imala neprofesionalnu komunikaciju s ljudima iz kriminalnog miljea, premeštena na rad u policijsku stanicu u Gradačcu.

Foto: Društvene mreže

 

Istražni organi su došli do dokaza, fotografija, da je Selimović imala kontakte i s ostalim kriminogenim osobama, ne samo sa Sulejmanovićem. S nekim od njih objavljivala je fotografije na Instagramu.

Lokalni mediji su nakon ubistva prenosili nezvanične informacije da je Dženana bila u ljubavnoj vezi sa Nerminom Sulejmanovićem, a da je ubijena Nizama Hećimović, nevenčana supruga ubice, znala za njih i da je zbog toga dobijala batine.

Dženana je odgovorila na poruku u kojoj su je mediji pozvali za komentar i njenu stranu priče, ali je rekla da ona sama ne može da govori dok se ne konsultuje sa advokatom.

Foto: Društvene mreže

Voli život na visokoj nozi

Njen advokat tvrdi da njegova klijentkinja ne samo da nije otkrila Nizamino skrovište, već da sa Nerminom Sulejmanovićem nije imala nikakve veze, pogotovo ne ljubavne.

- Ono što mogu da vam kažem jeste da moja branjenica Dženana nije imala kontakt sa osobom koja je počinila ova teška krivična dela, niti je imala bilo kakve informacije o tome gde se nalazi osoba koja je poginula u ovom događaju. Istražni organi Tuzlanskog kantona u saradnji sa tužilaštvom vode istragu protiv Dženane, ali znamo da nema indicija da je imala bilo kakvu vezu sa ubicom. Ona je policajac u Gradačcu, mesto je malo i svako svakoga poznaje, pa se zna da je uzoran službenik protiv kojeg nikada nije pokrenut disciplinski postupak. Tvrdimo da nikome nije dala nikakve podatke o žrtvi, niti je, uostalom, bila raspoređena na radno mesto gde bi imala pristup takvim podacima - rekao je Jutarnjem advokat sa istim prezimenom kao ubijena Nizama Hećimović.

Foto: Epa,Instagram

 

Iz Komemorativnog centra u Tuzli navode da ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović nije sahranjen, te i da niko nije došao po njegovo telo.

Kako navodi Amer Hajdarhodžić, rukovodilac službe u Komemorativnom centru Tuzla naveo je da se niko nije javio za preuzimanje tela, te da Centar nema ni zakonsku mogućnost da izvrši ukop.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Najnovije upozorenje RHMZ! Ovi delovi Srbije na udaru pljuskova, grada i olujnog vetra: Nevreme koje nosi sve pred sobom!
Društvo

Najnovije upozorenje RHMZ! Ovi delovi Srbije na udaru pljuskova, grada i olujnog vetra: Nevreme koje nosi sve pred sobom!

Snažni konvektivni oblaci koji se formiraju u Šumadiji premestiće se ka području Pomoravlja, Braničeva i južnog Banata. Ovi oblaci će izazvati lokalno intenzivne pljuskove praćene grmljavinom, mogućom pojavom grada i kratkotrajno jakim olujnim vetrom u područjima gde se pljuskovi budu razvili, najnovije je upozorenje Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

26.06.2024

15:08

Vučić odgovorio albanskom novinaru: Priznajem samo rezoluciju 1244! Vaša strana mučila, terorisala i proterivala Srbe
Politika

Vučić odgovorio albanskom novinaru: Priznajem samo rezoluciju 1244! Vaša strana mučila, terorisala i proterivala Srbe

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da kada je reč o KiM priznaje samo Povelju UN i Rezoluciju 1244 jer to predstavlja temelj međunarodnog pravnog poretka i dodao da je spreman da učestvuje u pronalaženju kompromisnih rešenja sa kosovskim Albancima, što je pokazao i u prethodnom periodu, ali da druga strana ništa nije učinila po tom pitanju.

26.06.2024

15:02

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17