• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs

21.08.2023

15:27

Majka monstruma Blažića pobegla iz Dubone! Roditelji žrtava besni: Otišla je da bi mogla da živi normalno!

printscreen

Vesti

Majka monstruma Blažića pobegla iz Dubone! Roditelji žrtava besni: Otišla je da bi mogla da živi normalno!

Podeli vest

Majka monstruma napustila Dubonu i vratila se na posao u bolnicu kao da ništa nije bilo.

Biljana Blažić, majka Uroša Blažića (21) pobegla je iz porodične kuće u Duboni u strahu od sela i porodica žrtava svog sina, saznaje Republika.

Posle starijeg sina Marka koji je sa suprugom i detetom odmah nakon Uroševog masakra otišao iz porodične kuće, sada je i Biljana napustila selo. U kući je ostao samo njen svekar, Urošev deda, kojeg je sin Radiša maltretirao terajući ga da obavlja poslove na imaju iako je prilično nemoćan.  

Deda je sam u kući. On je na svojim nogama što znači da može sam o sebi da se stara iako je vremešan čovek. Pokosi travu oko kuće, ali uglavnom je u kući - ispričala je za portal Republika.rs komšinica iz obližnje kuće. 

Foto: Društvene mreže, MUP

Uroš i Biljana Blažić

Naspram kapije i dalje danonoćno stražari policija koja obezbeđuje porodičnu kuću porodice monstruma. I oni su nam potvrdili da u kući u poslednje vreme boravi samo deda kojeg sme da obilazi samo snaja. 

Ne može da se prođe kapija. Zabranjen je ulazak svim licima osim majke Uroša Blažića. Deda izađe tu ispred, ponekad i malo posedi na vazduhu. Na nekoliko dana ga obiđe snaja i donese mu neke namirnice, hranu i lekove. Ona se doveze kolima i ode brzo. I dalje je loše. Hoda bez osmeha i deluje strašno snuždeno - ispričao je policajac na straži kada smo ga pitali da se obratimo Blažićevoj porodici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija