• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

22.08.2023

16:56

Zadavio ženu u zatvorskoj ljubavnoj sobi! Stravičan zločin u niškom Kazneno-popravnom zavodu

facebook/printscreen

Vesti

Zadavio ženu u zatvorskoj ljubavnoj sobi! Stravičan zločin u niškom Kazneno-popravnom zavodu

Podeli vest

Osuđenik Ivan Milovanović (35) golim rukama je zadavio bivšu suprugu Bojanu Bačević (27) u "ljubavnoj sobi" niškog zatvora, gde je izdržavao kaznu od tri godine i deset meseci zbog dilovanja droge!

Ovaj stravični zločin desio se na današnji dan pre tačno devet godina. Ubica je prvobitno bio osuđen na 30 godina zatvora, ali mu je Apelacioni sud u Nišu na kraju tu kaznu prepolovio ceneći da je u pitanju bilo "obično", a ne teško ubistvo.

Tokom suđenja, Milovanović je tvrdio da je ubio Bojanu, jer "nije htela da odvede njihovu ćerkicu (8) u inostranstvo."

Kobnog dana, monstrum je trebalo da provede sa Bojanom dva sata u prostoriji bez nadzora, u kojoj osuđenici imaju pravo da primaju bračne i vanbračne partnere. Međutim, kako se vreme posete odužilo, zatvorski stražar je ušao u sobu da proveri šta se dešava.

- Unutra je zatekao mrtvu ženu na podu, a Milovanović je stajao kraj nje. Pozvao je odmah Hitnu pomoć, koja je stigla za samo dva minuta. Reanimacija je trajala više od sat vremena, ali nesrećnoj ženi nije bilo pomoći - otkrio je tada Informerov sagovornik iz istrage.

Prethodno joj vezanoj pretio bombom

Pre odlaska na robiju, njih dvoje su se razveli zbog toga što je Ivan tokom zajedničkog života konstantno maltretirao Bojanu. Nesrećna žena je i nakon razvoda ostala da živi u porodičnoj kući bivšeg supruga, u niškom naselju Gornji Komren. 

Foto: facebook.com

Žrtva Bojana Bačević

 

Bojanina sestra bliznakinja Bobana, koja takođe živi u blizini, ispričala je da je sve vreme strepila od toga šta je sve u stanju da uradi bivši zet.

- Imala je 18 godina kada se udala za Ivana. On je ubrzo počeo da se drogira i potpuno je poludeo. Tako ju je jednom prilikom gađao sekirom, pa cepanicama... Vezao je za stolicu i sa bombom u ruci pretio da će je ubiti. Kad je ušao u kupatilo, Bojana je uspela da skine povez sa usta i pozove našeg brata, koji je obavestio policiju. Od tada se nalazio u zatvoru, a naknadno je osuđen i zbog droge - posvedočila je Bobana.

Iako su bili razvedeni, Bojana je obilazila Ivana u zatvoru i nosila mu novac. I dalje ga je volela:

- Znala sam za sestrine muke sa njim, pa sam joj zamerala na tome. Kad se samo setim svega... Ma više puta mi je došlo da ga ubijem! Ona je znala da ne mogu da ga podnesem, pa je krila od mene da ga posećuje. Samo dan uoči ubistva, Ivan mi je poslao pismo na pet strana u kojem moli mene i supruga da ga pomirimo sa ženom. U njemu se ispovedao, govorio da Bojanu nikako ne može da prežali i da želi da spasi brak. Napisao je i da se promenio, da nema nameru da je povredi i da je mogao da je ubije kad je dolazila u posetu da je to želeo. Na kraju, ipak, jeste...

Foto: facebook.com

Dželat Ivan Milovanović i pokojna žena

 

Bobana se sa gorčinom prisetila i da se sa sestrom čula dan pre tragedije, ali da ona nije pominjala da će ići da obiđe bivšeg muža:

- Kada sam joj kazala da nam je Ivan pisao, ona mi je odgovorila: 'Šta me briga, uništio mi je život'. Nisam ni slutila da će sutradan otići kod njega i ovako završiti.

Dugogodišnji narkoman i psihopata

Komšije osuđenog Milovanovića takođe nisu imale nijednu lepu reč o njemu.

- On je narkoman i psihopata, uopšte nas ne iznenađuje što je to uradio. Baš to se od njega moglo očekivati. Stalno je pravio incidente, policija mu nije izlazila iz kuće. Bilo je tu svega, krađa, razbojništava, nasilja, droge... Dobro je što je u zatvoru, ne treba ni da izađe. Da malo svi odahnemo - kazao je meštanin Gornjeg Komrena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija