• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Rina.rs

23.08.2023

19:22

Izustila je "Baba, hteo je da me siluje onaj čovek"! Baka napadnute devojčice otkriva: "Saznala sam da monah ima tri identiteta"!

RINA

Vesti

Izustila je "Baba, hteo je da me siluje onaj čovek"! Baka napadnute devojčice otkriva: "Saznala sam da monah ima tri identiteta"!

Podeli vest

Srbiju je obišla vest da je monah koji je iz okoline Brodareva došao u selo Mojsinje kod Čačka uhapšen zbog sumnje da je načinio bludne radnje nad devojčicom iz ovog sela, inače učenicom osnovne škole.

Njena baka Emilija još uvek ne može da se oporavi od šoka koji je zadesio njihovu porodicu.

- Mi imamo kuću blizu magistrale, a ovde smo leti zbog ovaca, a unuka je mahom sa mnom. Poslala sam je dole do kuće i do prodavnice, a ja sam otišla u komšiluk. Javila mi se da je sve završila i da dolazi. Ja sam krenula kući i kada sam ušla u dvorište ona je izletala uplakana, jecala je, nije mogla da uzme vazduha, kaže baka Emilija za RINU.

Foto: RINA

 

Kada je devojčica malo došla sebi uspela je sa kaže baki šta se desilo.

- Izustila je - baba hteo je da me siluje onaj čovek što dolazi u onu kuću blizu nas. Zvala sam komšinicu i ona mi je rekla da je tu jedan monah koji je svaki dan dolazio da baca smeće blizu naše kuće, pa smo pomislili da je dete već ranije pratio, dodaje Emilija.

Dalje navodi da je odmah pozvala svog zeta koji je bio u blizini, on je došao sa dvojicom muškaraca i otišli da potraže monaha koji se sumnjiči za bludne radne. Potom su pozvali policiju i zajedno sa devojčicom otišli su i stanicu.

- Tamo sam saznala kakve grozote joj je pričao. To je užas. Kako devojčice svašta rade već u petom razredu, kako to ništa ne boli. Ma, ne mogu da vam pričam dalje. Mnogo sam potresena i uznemirena. Meni su deca velika, živim za tu moju unuku. Ako bih ga ponovo videla ne znam šta bih mogla da uradim, kaže baka Emilija i dodaje da je u policiji saznala da ovaj monah ima čak tri identiteta. Jedan u Srbiji, drugi u Crnoj Gori i treći, dodaje Emilija, u BiH.

Meštani Mojsinja takodje su u šoku nakon čitave situacije koja se dogodila u njihovom selu.

- To je duhovnik koji ovde dolazi već neko vreme. Mislimo, ali nismo sigurni, da on čita molitve za isceljenje koje su veoma delotvorne. Do sada ništa loše nismo čuli o njemu, neki kažu da je u pitanju kleveta, drugi da se zaista desilo to za šta ga sumnjiče. Znate kakvo je selo, kaže meštanin koji je želeo sa ostane anoniman.

Šta se zapravo desilo utvrdiće nadležni organi. Monah I. J. je saslušan u čačanskoj policiji i istraga je u toku. Eparhija Mileševska kojij pripada osumnjičeni monah još uvek se nije oglasila saopštenjem. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija