• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

27.08.2023

11:12

Devojka brutalno pretučena u Paraćinu! Izašla iz kafića, pa joj mladić slomio jagodičnu kost i vilicu!

Aleksandar Jovanović Cile/Miloš Rafailović

Vesti

Devojka brutalno pretučena u Paraćinu! Izašla iz kafića, pa joj mladić slomio jagodičnu kost i vilicu!

Podeli vest

"Ona je otišla kod bake i deke na odmor i iz izlaska sa drugaricama se vratila prebijena", počinje priču Goran Aleksić čija je ćerka Anastasja (21) brutalno pretučena ispred kafića u Paraćinu.

Sve se dogodilo oko ponoći 18. avgusta.

- Mi živimo u Austriju, a ona ima baku i deku u Paraćinu gde je sa drugaricama, koje su takođe iz Austrije. Izašle su to veče u lokalni kafić i oko ponoći izašle ispred da krenu kući i pozovu taksi - prepručava Goran i dodaje:

- Kad su izašle ispred videle su da se nešto dešava i da je neki problem, ali nisu ni obraćele pažnju. One su se pomerile i moja ćerka je izvadila telefon da pozove taksi, u tom trenutku je dobila udarac od jednog mladića koji je učestvovao u tuči ispred tog lokala - prepričava potrešeni otac.

Foto: Miloš Rafailović/Vladimir Sporcic

 

Prema njegovim rečima, mladić je najverovatnije mislio da će njegova ćerka da snimi incident ili da pozove policiju i onda je udario devojku bez razmišljanja.

- Ne zna ni ona da li je bio jedan udarac ili više, ali je tako snažno bilo da joj je polomnjena jagodična kost i vilica - kaže Goran za Kurir.

Hitna pomoć je došla na lice mesta i devojka je prevezena u bolnicu u Paraćinu, a zatim u Ćupriju. Kako nam je Goran ispričao, devojci su ušuvali usnu, a desno oko joj je bilo potpuno modro i zatvorene što se može videti i na uznemirujućim fotografijama koje nam je poslao otac.

- Anastasja je dala izjavu u policiji i ispričala im kako se sve odigralo. Napadač je uhapšen kasnije. Voleo bih samo da ovo bude primer svim ljudima da ne treba da budu nasilnici i da ništa nije gore nego kad ne znate da li uopšte smete svoje dete da pustite iz kuće - kaže otac.

Njegova je poruka svima da stvari, kakve god da su, treba rešiti na miran i civilizovan način i ošto osuđuje svaki vid nasilja!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija