• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.T.

27.08.2023

13:16

Komšija pretukao devojčicu na ulici u Vranju!

Shuterstock

Vesti

Komšija pretukao devojčicu na ulici u Vranju!

Podeli vest

Muškarac star 72 godine, pretukao je devojčicu od 14 godina, inače svoju komšinicu, u naselju Ogledna stanica u Vranju!

Da se napad dogodio potvrdilo jza Informer Osnovno javno tužilaštvo, navodeći da je incident prijavljen u petak uveče negde oko 20:15, kada su se deca igrala loptom na ulici.

- Tom čoveku je smetala buka i udaranje lopte, pa je negodovao. Izašao na ulicu i odgurnuo devojčicu rukama u predelu grudi i zadao joj više udaraca po rukama i licu. Slučaj je prijavljen policiji naloženo je da se prikupe obaveštenja od svih prisutnih i da se prikupe dokazi za krivično delo nasilničko ponašanje. Ostali detalji događaja se još uvek utvrđuju. Devojčici je pružena pomoć u ZC Vranje i sa njom je razgovarao i psiholog - navode iz OJT. 

Foto: S.T.

 

Otac devojčice Marjan Đorđević je u šoku, kao i čitava porodica zbog svega što se desilo.
- Mi tog čoveka i ne poznajemo, živi u susednoj ulici. Smetala su mu deca. Pored što ju je pesničio, vređao ju je jer je bila u šortsu, govorio joj da je kurva i druge gadosti. Dete juče došlo da mi kaže šta se desilo, bilo je pod stresom, a on se zaključao u stanu. Valjda je mislio da ću da idem i da ja njega tučem. Mi smo slučaj prijavili policiji, koja je došla po pozivu - priča vidno potresen otac.

Foto: S.T.

 

On dodaje i da je zgrožen nad komentarom supruge počinioca ovog dela, jer je govorila da je mnogo dece i da im ona smetaju.
- Valjda je mnogo dece nešto dobro i lepo - dodaje Đorđević i dodaje da je devojčica još pod stresom i da ima podlive na licu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija