• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

29.08.2023

11:14

Ovo je ubijeni muškarac u Mladenovcu! Bio poznat pod nadimkom Dule Pežo, usmrtili ga zbog pesme?

Facebook/prinscreen

Vesti

Ovo je ubijeni muškarac u Mladenovcu! Bio poznat pod nadimkom Dule Pežo, usmrtili ga zbog pesme?

Podeli vest

U mladenovačkoj kafani u kojoj se noćas dogodilo svirepo ubistvo, posle tuče oko muzike, nastradao je Dušan A. zvani Dule Pežo, koji je tamo otišao da sinu proslavi 21. rođendan.

Ubijen je sinu pred očima, s kojim je sedeo za stolom u kafani kad je izbila tuča.

Navodno, šestorica uhapšenih sedela su za susednim stolom i svađa koja se pretvorila u tuču, izbila je zbog naručivanja pesama.

- Dušan A. je sedeo za stolom sa sinom, bratancem i kumom, slavili su 21. rođendan njegovog sina. Izbila je svađa i osumnjičeni su skočili na njih i počeli da ih tuku. U opštem haosu, neko je Dušanu A. najverovatnije zadao udarce vlašom ili pikslom - otkriva sagovornik Kurira kojii je bio na mestu zločina gde se sve dogodilo.

Foto: Facebook/prinscreen

Ubijeni muškarac

Inače ubijeni muškarac u Mladenovcu i okolini poznat je pod nadimkom "Dule Pežo".

- Sve se dogodilo za 15 minta. U kafani je bila grupa mladića koja je "držala" muziku. Dušan je u jednom trenutku hteo da naruči pesmu, ali mu to osumnjičeni nisu dozvolili. Usledila je svađa, a zatim je neko od osumnjičenih, staklenom flašom udario nesrećnog muškarca i ubio ga na mestu - kaže jedan od svedoka zločina i dodaje da su osumnjičeni "česti gosti kafane".

Foto: Foto: Miloš Rafailović

mesto zločina

Podsetimo, policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva zbog učestvovanja u tuči uhapsila šestoricu muškaraca.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Telo ubijenog Dušana A. (47) iz Mladenovca, po nalogu tužioca poslato je na obdukciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija