• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.08.2023

13:31

Ovo su osumnjičeni za ubistvo kod Mladenovca! Dušan im platio piće, a oni ga pretukli nasmrt - držali vrata kafane da ne može da pobegne

facebook

Vesti

Ovo su osumnjičeni za ubistvo kod Mladenovca! Dušan im platio piće, a oni ga pretukli nasmrt - držali vrata kafane da ne može da pobegne

Podeli vest

Dušan A. (47) zvani Dule Pežo iz Kovačevca, ubijen je noćas u jednoj kafani u okolini Mladenovca, a za njegovo ubistvo uhapšena su šestorica osumnjičenih muškaraca!

Zbog učestvovanja u tuči koja je prethodila zločinu uhapšeni su S.M. (28), S.D. (31), P.B. (38), P.M. (34), J.M. (40) i S.S. (33).

Oni se sumnjiče da su, nakon svađe oko muzike, napali Dušana A., pretukli ga, posle čega ga je jedan od njih udario flašom u glavu i ubio.

Foto: Facebook/prinscreen

Ubijeni Dušan A.

Kako je Informer ranije objavio, Dušan A. se juče sa porodicom vratio sa mora i to kako bi proslavio sinu rođendan.

- Došli su u tu kafanu kako bi popili piće i to nakon što su u drugom lokalu proslavili rođendan. Ubijeni je bio izuzetno veseo i čašćavao je sve goste kafane pićem. Čak je poslao za sto gde su sedeli osumnjičeni turu pića - naveo je ranije izvor Informera iz istrage i dodao da je ubrzo nakon toga nastao sukob.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Mesto zločina

U jednom trenutku nastala je svađa osumnjičenih sa Dušanom A. i to, prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, oko muzike. Navodno, tada su osumnjičeni skočili na Dušana A. i krenuli da ga biju.

Foto: facebook

Osumnjičeni S.S.

- Nesrećnom čoveku su pokušali da pomognu sin i kum, ali nisu uspeli da ga spasu. Navodno je jedan od osumnjičenih, za vreme tuče, držao vrata kafane kako niko ne bi uspeo da izađe iz lokala - naglasio je izvor Informera.

Foto: facebook

Osumnjičeni .

 

Foto: facebook

Osumnjičeni M.P.

Inače uhapšeni su od ranije poznati policiji i to po čestim tučama.

Foto: facebook

Osumnjičeni M.J.

- Sa druge strane, ubijenog su svi znali kao čoveka koji je bio vesele prirode, uvek spreman da časti druge hranom i pićem. Uvek je plaćao račune po kafanama i čašćavao - kaže naš izvor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija