• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Narcisa Božić

30.08.2023

12:40

Tuga u porodici Jovanović! Vida sa dva sina i unukom poginula kod Prnjavora, mali Jova ostao bez mame (FOTO)

N.B.

Vesti

Tuga u porodici Jovanović! Vida sa dva sina i unukom poginula kod Prnjavora, mali Jova ostao bez mame (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik snosiće sve troškove prevoza nastradale četvoročlane porodice iz Prnjavora u Srbiju, objavio je danas gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić na svom FB profilu!

- Pokojna Vida, naša rođaka, imala je devetoro dece, najmlađi Jova ima deset godina, dok je
najstariji Dejan, koji je takođe sa njom nastradao imao 23 godine. Svi oni sa porodicama,

snajama i njihovom decom, ukupno 22 živelo je ovde u ovih 30 kvadrata.

Tuga jedna golema je zadesila nas Jovanoviće, priča za Informer rođak tragično nastradale Vidosave Jovanović.

Ispred kuće žalosti u Ulici Teodora Kračuna broj dva danima se okuplja rodbina i prijatelji porodice Jovanović.

Foto: N.B.

 

 

U maloj kući, koju je Jovanovićima ustupio Grad Sremska Mitrovica, u takozvanim socijalnim stanovima, gore sveće pored fotografija tragično nastradalih Vide (49), njenih sinova Dejana (23) i Aleksandra (19) i šestogodišnje unuke Suzane, koja je živela sa bakom.

Mnogobrojni rođaci stalno pristižu da izjave saučešće I upale sveće.

-Tuga je ovo velika! Svi smo bili dobri sa Vidom, dobra žena, borila se kao lavica za svoju decu! Sakupljala sekundarne sirovine, ceo dan radila, uveče kasno dođe, pa sve pare za decu, a sebi najmanje. Od toga se I razbolela, oslabila, dobila upalu pluća. Stalno su poslom išli za Republiku Srpsku, vodila je sa sobom uvek I unučicu Suzanu, koja je obožavala, sa bakom je i spavala…. Strašno, svi smo u šoku, kroz plač priča prva komšinica.

Foto: N.B.

 

 

U nemogućnosti da plate troškove transporta poginulih članova porodice, koji iznose oko 5.000 evra, Jovanovići su pokrenuli humanitarnu akciju prikupljanja pomoći. Pozitivnu vest dobili su juče, kada im je, kako smo sinoć nezvanično saznali, stiglo obaveštenje iz kabineta predsednik RS Milorada Dodika, da će on snositi troškve prevoza, što je jutros i zvanično potvrđeno.

Foto: N.B.

Mali Jova (10) ostao bez mame

 

Datum sahrane Vide, Dejana, Aleksandra I Suzane još uvek nije određen, pošto se u toku dana očekuje prevoz tela do Sremske Mitrovice.

Foto: N.B.

Mali Jova (10) ostao bez mame

 

U saobraćajnoj nesreći, koja se desila u nedelju 27.avgusta oko 20,30 na magistralnom putu Prnjavor-Derventa, u mestu Štrpci, stradala je četvoročlana porodica Jovanović iz Sremske Mitrovice, kada je "pasat", kojim je upravljao Bojan Đ. (26) iz Prnjavora udario u "pežo" u kome su bili Jovanovići.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija