• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

30.08.2023

17:31

Doterala se i našminkala, pa ubila majku, psa i sebe! Jezivi detalji krvave porodične drame u Mirijevu

Informer

Vesti

Doterala se i našminkala, pa ubila majku, psa i sebe! Jezivi detalji krvave porodične drame u Mirijevu

Podeli vest

Beograđanka Vesna Mišković (56) obukla je najlepšu haljinu, namestila frizuru, stavila nakit i našminkala se, a onda je pobila sve u svom porodičnom domu u naselju Mirijevo!

Najpre je teško bolesnoj majci Miri (77) preko jastuka pucala iz pištolja u glavu, zatim je psa Lakija usmrtila u hodniku i na kraju presudila sebi hicem u slepoočnicu. Ovo stravično porodično krvoproliće odigralo se pre tačno sedam godina.

Vesna je do detalja isplanirala kako da prekrati muke i majci i sebi. Za vikend je detaljno očistila stan, oprala stvari i zavese i opraštala se od prijatelja i rođaka, iako im nije jasno stavila do znanja šta će uraditi. Rekla im je da se neće videti neko vreme...

Ostavila novac za kremaciju 

U stanu je ostavila novac za kremaciju, a malo pre tragedije posetila je komšinicu Danicu Šolaju, sa kojom je najčešće bila u kontaktu.

- Kada smo se videle, čvrsto me je zagrlila i zahvalila mi na našem poznanstvu. Govorila mi je koliko sam joj značila i prilično me je iznenadila takvim nastupom. A bila je tip-top sređena. Blistala je. Punđa na glavi i ravne šiške, crvena svečana haljina, diskretna šminka... Kada sam je pitala zašto se tako sredila, rekla mi je da se vratila iz grada - ispričala je Danica.

Foto: informer.rs

Zgrada u kojoj se odigrala tragedija

Vesna je tad zamolila svoju komšinicu za jednu uslugu:

- Dala mi je torbu i zamolila me da je predam njenom teči. Takođe, ostavila mi je i ključeve od njenog stana. Rekla je kako će mamu odvesti u bolnicu. Hoće, rekla je, da digne majku na noge 'pa da može da umre'. Tako mi je kazala i onda smo se rastale. Kasnije sam shvatila šta joj je to značilo. Nepunih sat vremena nakon toga, na vrata su pokucali inspektori i samo mi saopštili da su Vesna i Mira mrtve. Pretrnula sam. Vesna je toliko bila vezana sa svoju majku. 

Miškovićeva je, inače, u oproštajnom pismu navela da nije mogla više da gleda majku kako pati. Presudila je i njoj i sebi, jer joj je obećala da je nikad neće ostaviti, a maltezera Lakija je ubila da ne bi završio u nekoj kafileriji.

Radila u Ministarstvu spoljnih poslova

Pre nego što se ubila, pozvala je policiju i rekla im šta je uradila i da će, čim završe razgovor, ubiti i sebe. Još je dodala i da nije želela da to uradi za vikend, da ne bi uznemiravala policajce, pa je sačekala ponedeljak!

Vesna je bila zaposlena u Ministarstvu spoljnih poslova, ali poslednjih godina nije radila zbog bolovanja. Pištolj je imala u legalnom posedu, jer je bila angažovana na poslovima obezbeđenja.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija