• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

31.08.2023

08:48

Kristijana je iskočila sa drugom kroz prozor i nestala bez traga! Očajna majka moli za pomoć: Nema je već 27 dana!

Privatna arhiva

Vesti

Kristijana je iskočila sa drugom kroz prozor i nestala bez traga! Očajna majka moli za pomoć: Nema je već 27 dana!

Podeli vest

Od Kristijane Aleksandrov (13) iz Novog Sada, koja je iz svog doma nestala 4. avgusta, iskočivši kroz prozor sobe sa svojim drugom Vladimirom, već 27 dana nema ni traga ni glasa.

Očajna majka Vanja na sve načine pokušava da pronađe svoje dete, ali bezuspešno. Sve molbe i apele koje je upućivala policiji da se kamere vrate, kako bi ušla u trag svom detetu ostale su neuslišene.

Kristijana Aleksandrov nestala je u jutro 04. avgusta, kada je njen drug Vladimir došao kod nje, pa su zajedno kroz prozor pobegli iz kuće.

- Bio je njen drug iz ulice. Došao je i probudio je, otišli su na Najlon pijacu i on tvrdi da je ostavio na železničkoj stanici. Imam informacije da je viđena na "Najlonu" i kod Aleksandrove zgrade, ima jedan parkić. To je jedino što znamo. Molili smo policiju da vrate kamere i nisu hteli. Svakog dana idemo u policiju, a oni nam kažu da saznamo imena od tih dečaka. Znam imena, ali prezimena ne znam - kaže očajna Vanja.

Ističe da ju je tražila svuda gde je mislila da može biti i samo moli ćerku da joj se javi da je živa i zdrava.

- Svuda gde sam imala predstavu da bi mogla biti, ja sam je tražila, sada nemam. Samo neka mi se javi da znam da je živa, nebitno iako se udala, iako je sa nekim, samo da znam da je živa. Samo da mi se javi da znam da je živa i zdrava.

Družila se sa Vladimirom ranije

Vladimir, sa kojim je Kristijana pobegla, tvrdi da ju je ostavio kod autobuske stanice.

- Probudila sam se nakon pet ili 10 minuta nakon što je ona izašla. Vikala sam, niko mi se nije javio. Otišla sam u sobu, prozor je bio otvoren gde su ona i taj mali izašli. Prolazila je moja jetrva koja mi je rekla da je Kristijanu videla da su prošli ona i Vladimir taj mali. Krenula sam za njom, nisam mogla da je nađem. Ranije je ona odlazila i šetala, ali mi se javila na telefon, a sad mi se nije javila. Vraćala se uvek kuči... Jedina nada bi nam bile te kamere da vratimo, kako bismo što pre ušli u trag - kaže za "Prvu" Vanja Aleksandrov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija