• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

31.08.2023

14:28

Sahranjen Dušan A. koga su ubili u kafani! Pokopan uz ovu pesmu Džeja Ramadanovskog (FOTO)

Zoran Sinko

Vesti

Sahranjen Dušan A. koga su ubili u kafani! Pokopan uz ovu pesmu Džeja Ramadanovskog (FOTO)

Podeli vest

Dušan A. (47) iz Kovačevca kod Mladenovca, koji je nasmrt pretučen u kafani u obližnjem Međulužju, samo zato što je hteo da poruči pesmu za sinovljev 21. rođendan, sahranjen je danas na lokalnom groblju u Mladenovcu.

Sahrani je prisustvovalo oko 200 ljudi, među kojima su članovi porodice, rodbina, prijatelji i komšije.

Nesrećni muškarac sahranjen je uz pesmu "Nedelja", Džeja Ramadanovskog, nakon čega je trubački orkestar odsvirao i "Tiho Noći".

Foto: Informer

 

Podsetimo, Nesrećni čovek je kobne večeri došao u kafanu sa sinom i sestrićem i odmah počastio pićem sve za susednim stolovima, uključujući i šestoricu obesnih mladića koji su "držali" muziku.

Foto: Zoran Sinko

 

Dušan je ljubazno pitao da li može da poruči pesmu za sinovljev rođendan, a mladići su skočili na njega i razbili mu glavu flašom. Nakon toga su kukavički pobegli, ali policija ih je iste noći uhapsila.

Foto: Zoran Sinko

 

Policija je saopštila da su iza rešetaka završili S. S. (33), M. P. (34), D. S. (31), M. S. (28), M. J. (40) i B. P. (38).

- Oni se terete za krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. Sumnja se da su u noći između ponedeljka i utorka, oko 15 minuta posle ponoći, u jednom ugostiteljskom objektu kod Mladenovca zadali više udaraca po glavi i telu muškarcu (47), koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta - rekli su u policiji nakon zločina.

Foto: Zoran Sinko

 

Prema nezvaničnim saznanjima, Dušan se kobnog dana, u ponedeljak, sa porodicom vratio sa mora kako bi proslavio sinu rođendan.

- Najpre su u popodnevnim satima bili u jednom restoranu, gde je bilo veće društvo i tamo je bilo veselo i nije bilo problema. Dušan je zatim sa sinom i sestrićem svratio u drugu kafanu, u Međulužju, na još jedno piće i da čuju još neku pesmu. Dušan je bio veoma veseo, čašćavao je redom sve goste kafane. Čak je poslao turu pića za sto gde su sedela šestorica muškaraca, od kojih su mu neki i komšije iz Kovačevca - kazao je naš izvor, i dodao:

Foto: Zoran Sinko

 

- U jednom trenutku Dušan je poželeo da naruči pesmu od orkestra, ali to se nije svidelo bahatim mladićima, koji su "držali" muziku, pa su skočili na njega. Udarali su ga po glavi i telu, a jedan od njih je, prema rečima očevidaca, čak i zaključao vrata kafane da Dušan ne bi pokušao da pobegne. Dušanovi sin i sestrić nisu uspeli da ga od pobesnele rulje. Jedan napadač ga je udario flašom u glavu, a zatim ga ostatkom razbijene flaše ubo u slepoočnicu i Dušan je pao, bez svesti. Kad su videli da ne daje znake života, napadači su pobegli iz kafane. 

Policija je brzo reagovala i krenula u potragu za ubicama, koji su ubrzo pohapšeni.

- Sva šestorica su poznatia u Mladenovcu i okolini po nasilju i čestim tučama - rekao je tada izvor Informera.

Za Dušana su, na drugoj strani, svi imali samo reči hvale.

- Imao je auto-servis kod Mladenovca, bio je vredan i vesele prirode, uvek spreman da počasti ljude oko sebe. Ubijen je na pravdi Boga, i to pred sinom i rođakom... Ne mogu ni da zamislim kako im je... - rekao nam je Dušanov poznanik nakon zločina.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Gašić: Policija ne zaboravlja svoje heroje
Školarcima uručeni pokloni

Gašić: Policija ne zaboravlja svoje heroje

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić uručio je danas, povodom početka nove školske godine, prigodne poklone deci poginulih i ranjenih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, istakavši da Ministarstvo ne zaboravlja svoje heroje i da su oni, kao njihovi potomci, važan deo velike porodice policije.

31.08.2023

13:23

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija