• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.09.2023

13:36

Godinama je mučio muku sa podstanarima, odlučio je da im se osveti! Ovo je Đorđe A. koji se razneo u strahovitoj eksploziji

J.V.

Vesti

Godinama je mučio muku sa podstanarima, odlučio je da im se osveti! Ovo je Đorđe A. koji se razneo u strahovitoj eksploziji

Podeli vest

Strašna eksplozija u kojoj je život izgubio Đorđe A. (56), a povređeni brat i sestra Nikola P. (27), Miljana P. (24) uznemirila je stanovnike Smedereva, a ujedno i zaintrigirala po pitanju pronalaženja uzroka ovakve tragedije.

Kako informer saznaje, Đorđe A. se odlučio na ovakav potez jer je godinama mučio muku sa stanarima kojima je izdavao stan. Naime, oni su odbijali da mu plaćaju kiriju, a on nije mogao da ih iseli. Na kraju očajan odlučio se na ovakav samoubilački potez i aktivirao eksploziv.    

- Vlasnik stana Đorđe A. već tri godine ne može da izbaci stanare iz sopstvenog stana, tražio je pomoć od policije i suda eto šta je dobio, ima sudsko rešenje da se isele, prevarili su ga ušli u stan i ne izlaze. Ni policija nije mogla da ih izbaci, napravili mu ogromna dugovanja, a i on je živeo od te kirije, gladovao je iscrpljen-oglasio se na društvenim mrežama Ž.A. kum nastradalog Đorđa.

Podsećamo, u eksploziji koja se sinoć oko 20.30 dogodila u zgradi u Ulici slobode u centru Smedereva, Đorđe je nastradao dok su Nikola i Miljana P. povređeni. Do eksplozije je došlo na petom spratu zgrade koji je uništen kao i dva sprata ispod.

Prema rečima stanara, svih 25 stanova u zgradi pretrpeli veliku materijalnu štetu. Oko zgrade i u okolnim ulicama su delovi nameštaja, stolarije, stakla. 

Foto: printscreeen/društvne mreže

 

Kako saznajemo, Đorđe je živeo na drugoj adresi, a od 2000. godine je razveden i nema dece. 

Posle strašne eksplozije njegovi delovi tela ostali su razbacani po ulici, dok je Hitna pomoć odvela u bolnicu teško povređene brata i sestru.

Nikola P. (25) je u eksploziji zadobio teške povrede oka, a prema prognozama lekara, on će na jednom oku trajno izgubiti vid. Devojka Miljana P. (22) ima višestruke posekotine na telu.

Eksplozija se dogodila na petom spratu zgrade. Od jačine detonacije izbijena su sva vrata u zgradi, a ceo peti sprat potpuno je uništen. Ispred zgrade je ostala tragična scena kao podsetnik tragedije koja je bukalno potresla Smederevo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 8 meseci

ZASTO ne objavite imena i prezimena POSTENIH PODSTANARA kao i odakle su ????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!
Politika

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!

Nakon što je premijer Crne Gore Milojko Spajić potvrdio da će zvanična Podgorica u Generalnoj skupštini UN glasati za Rezoluciju o Srebrenici, predsednik crnogorskog parlamenta Andrija Mandić je najavio da će politički predstavnici srpskog naroda predložiti usvajanje Rezolucoje o genocidu u Jasenovcu i izrazio očekivanje da će ona biti usvojena.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija